RUDY DESIRON

Contactgegevens RUDY DESIRON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDY DESIRON: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDY DESIRON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERHAGENSTRAAT 145; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13673817 (+32-13673817) 13673817 (+32-13673817)

Fax (fax): +32 (53) 342-37-68 +32 (53) 342-37-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDY DESIRON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDY DESIRON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDY DESIRON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDY DESIRON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDY DESIRON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDY DESIRON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDY DESIRON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDY DESIRON
Products information RUDY DESIRON

BTW identificatienummer (tax): BE01347717285
Ondernemingsnummer: 5499176025
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDY DESIRON
(Get full report from official database of BE for RUDY DESIRON)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDY DESIRON
Addition kinds of activities for RUDY DESIRON

5111. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
076199. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
20240104. Ijsmelk, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice milk, packaged: molded, on sticks, etc.
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
35310302. Kranen, locomotief | Cranes, locomotive

Werken bij RUDY DESIRON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDY DESIRON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDY DESIRON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDY DESIRON. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • Bekister (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

Zoek naar antwoorden van RUDY DESIRON in sociale netwerken
Look for responds of RUDY DESIRON in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDY DESIRON. Laat een reactie achter voor RUDY DESIRON. RUDY DESIRON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDY DESIRON. Leave a respond for RUDY DESIRON. RUDY DESIRON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDY DESIRON op de google maps. Adres en contacten RUDY DESIRON
Location of RUDY DESIRON on the google maps. Address and contacts of RUDY DESIRON

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDY DESIRON RUDY DESIRON: TRAITEUR UN PAS PLUS LOIN | COIFFURE FABIENNE | MARC GALLE | Rubbens Gebr BVBA | JOSEPH CHARLETS

Other related companies as RUDY DESIRON: TRAITEUR UN PAS PLUS LOIN | COIFFURE FABIENNE | MARC GALLE | Rubbens Gebr BVBA | JOSEPH CHARLETS

RUDY DESIRON is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDY DESIRON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01347717285. Het bedrijf RUDY DESIRON bevindt zich op het adres: GERHAGENSTRAAT 145; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RUDY DESIRON is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDY DESIRON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDY DESIRON, openstaande posities, locatie van RUDY DESIRON op de kaart.

RUDY DESIRON is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDY DESIRON, company assigned to the tax number BE01347717285. The company RUDY DESIRON is located at the address: GERHAGENSTRAAT 145; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RUDY DESIRON is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDY DESIRON is not available. You also can look at reviews of RUDY DESIRON, open positions, location of RUDY DESIRON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDY DESIRON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDY DESIRON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDY DESIRON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDY DESIRON, employees, financial statistics.