Rubbens Gebr BVBA

Contactgegevens Rubbens Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rubbens Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rubbens Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langemuntstraat 3; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 50 35 (+32-052 44 50 35) 052 44 50 35 (+32-052 44 50 35)

Fax (fax): 052 44 84 37 (+32-052 44 84 37) 052 44 84 37 (+32-052 44 84 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rubbens Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rubbens Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rubbens Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rubbens Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rubbens Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rubbens Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rubbens Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rubbens Gebr BVBA
Products information Rubbens Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01287292480
Ondernemingsnummer: 9240020751
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Wines & spirits - Mfg & Whol.

Product categorie (product category): Distilleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rubbens Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Rubbens Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rubbens Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Rubbens Gebr BVBA

07220101. Hakken en silo vulling diensten | Chopping and silo filling services
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
39499903. Boomerangs | Boomerangs
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast

Werken bij Rubbens Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rubbens Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rubbens Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rubbens Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van Rubbens Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rubbens Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rubbens Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Rubbens Gebr BVBA. Rubbens Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rubbens Gebr BVBA. Leave a respond for Rubbens Gebr BVBA. Rubbens Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rubbens Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Rubbens Gebr BVBA
Location of Rubbens Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Rubbens Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rubbens Gebr BVBA Rubbens Gebr BVBA: ERIK SEGERS | Meutabel 2000 NV | Mouton H | I.D. COIFFURE | SANOFI-SYNTH?LABO

Other related companies as Rubbens Gebr BVBA: ERIK SEGERS | Meutabel 2000 NV | Mouton H | I.D. COIFFURE | SANOFI-SYNTH?LABO

Rubbens Gebr BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rubbens Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01287292480. Het bedrijf Rubbens Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Langemuntstraat 3; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Distilleries. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol..
De hoofdactiviteit van Rubbens Gebr BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rubbens Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rubbens Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Rubbens Gebr BVBA op de kaart.

Rubbens Gebr BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rubbens Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE01287292480. The company Rubbens Gebr BVBA is located at the address: Langemuntstraat 3; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Distilleries. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol..
The main activity of Rubbens Gebr BVBA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rubbens Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Rubbens Gebr BVBA, open positions, location of Rubbens Gebr BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rubbens Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rubbens Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rubbens Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rubbens Gebr BVBA, employees, financial statistics.