HUE sa nv

Contactgegevens HUE sa nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUE sa nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUE sa nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4, rue du Grand Cerf, Bruxelles, B-1000, België

Telefoon (phone): 32 2 511 60 14 32 2 511 60 14

Fax (fax): 32 2 511 60 15 32 2 511 60 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUE sa nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUE sa nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUE sa nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUE sa nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUE sa nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUE sa nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUE sa nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUE sa nv
Products information HUE sa nv

BTW identificatienummer (tax): BE03911376953
Ondernemingsnummer: 9194427490
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HUE sa nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUE sa nv
(Get full report from official database of BE for HUE sa nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUE sa nv
Addition kinds of activities for HUE sa nv

14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
42139910. Koelproducten vervoeren | Refrigerated products transport
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual

Werken bij HUE sa nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUE sa nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUE sa nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUE sa nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • Telesales M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

 • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

 • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

 • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

 • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

 • Chef-kok (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

  Type: Vaste Job

  Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

 • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

 • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: ELIF

  Type: Zelfstandige activiteit

  ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

 • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMPLEMENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van HUE sa nv in sociale netwerken
Look for responds of HUE sa nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUE sa nv. Laat een reactie achter voor HUE sa nv. HUE sa nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUE sa nv. Leave a respond for HUE sa nv. HUE sa nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUE sa nv op de google maps. Adres en contacten HUE sa nv
Location of HUE sa nv on the google maps. Address and contacts of HUE sa nv

Andere gerelateerde bedrijven als come HUE sa nv HUE sa nv: INSTITUUT MARIJKE | WILLY LACAEYSE | W.S.V. WANDELEND PAAL | LAMBERT TILKIN | C.F.P.

Other related companies as HUE sa nv: INSTITUUT MARIJKE | WILLY LACAEYSE | W.S.V. WANDELEND PAAL | LAMBERT TILKIN | C.F.P.

HUE sa nv is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUE sa nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03911376953. Het bedrijf HUE sa nv bevindt zich op het adres: 4, rue du Grand Cerf, Bruxelles, B-1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 826,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HUE sa nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUE sa nv is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUE sa nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUE sa nv, openstaande posities, locatie van HUE sa nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUE sa nv is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUE sa nv, company assigned to the tax number BE03911376953. The company HUE sa nv is located at the address: 4, rue du Grand Cerf, Bruxelles, B-1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 826,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HUE sa nv were not found.
The main activity of HUE sa nv is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUE sa nv is not available. You also can look at reviews of HUE sa nv, open positions, location of HUE sa nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUE sa nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUE sa nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUE sa nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUE sa nv, employees, financial statistics.