Ciset International

Contactgegevens Ciset International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ciset International: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ciset International

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint Jacques 350, Dinant, BRA 6600, België

Telefoon (phone): 32 2 387 44 95 32 2 387 44 95

Fax (fax): 32 2 387 44 85 32 2 387 44 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ciset International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ciset International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ciset International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ciset International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ciset International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ciset International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ciset International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ciset International
Products information Ciset International

BTW identificatienummer (tax): BE07388000488
Ondernemingsnummer: 3005279541
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Ciset International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ciset International
(Get full report from official database of BE for Ciset International)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ciset International
Addition kinds of activities for Ciset International

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
081100. Houtwegen | Timber tracts
507402. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots
76990604. Nautische en navigatie instrument reparatie | Nautical and navigational instrument repair

Werken bij Ciset International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ciset International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ciset International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ciset International. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

 • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • Storingstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

 • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

 • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

 • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

 • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: VAN DER AUWERA

  Type: Vaste Job

  Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

 • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Ciset International in sociale netwerken
Look for responds of Ciset International in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ciset International. Laat een reactie achter voor Ciset International. Ciset International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ciset International. Leave a respond for Ciset International. Ciset International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ciset International op de google maps. Adres en contacten Ciset International
Location of Ciset International on the google maps. Address and contacts of Ciset International

Andere gerelateerde bedrijven als come Ciset International Ciset International: VLAAMSE EKONOMISCHE HOGESCHOOL | BACHELY & VANDERHAEGHEN/BACHELY-VANDERHAEGHEN | K.V.K. KONTICH-SCALDIS | FA. ISOWERO | Visionaris sprl

Other related companies as Ciset International: VLAAMSE EKONOMISCHE HOGESCHOOL | BACHELY & VANDERHAEGHEN/BACHELY-VANDERHAEGHEN | K.V.K. KONTICH-SCALDIS | FA. ISOWERO | Visionaris sprl

Ciset International is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ciset International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07388000488. Het bedrijf Ciset International bevindt zich op het adres: Rue Saint Jacques 350, Dinant, BRA 6600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 567,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ciset International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ciset International is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ciset International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ciset International, openstaande posities, locatie van Ciset International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ciset International is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ciset International, company assigned to the tax number BE07388000488. The company Ciset International is located at the address: Rue Saint Jacques 350, Dinant, BRA 6600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 567,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ciset International were not found.
The main activity of Ciset International is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ciset International is not available. You also can look at reviews of Ciset International, open positions, location of Ciset International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ciset International, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ciset International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ciset International, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ciset International, employees, financial statistics.