Visionaris sprl

Contactgegevens Visionaris sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Visionaris sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Visionaris sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061, België

Telefoon (phone): 32 2 688 14 41 32 2 688 14 41

Fax (fax): +32 (58) 132-45-42 +32 (58) 132-45-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Visionaris sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Visionaris sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Visionaris sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Visionaris sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Visionaris sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Visionaris sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Visionaris sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Visionaris sprl
Products information Visionaris sprl

BTW identificatienummer (tax): BE07447875976
Ondernemingsnummer: 2162078857
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Visionaris sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Visionaris sprl
(Get full report from official database of BE for Visionaris sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Visionaris sprl
Addition kinds of activities for Visionaris sprl

421204. Verhuizen diensten | Moving services
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
35310510. Scarifiers, weg | Scarifiers, road
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services

Werken bij Visionaris sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Visionaris sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Visionaris sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Visionaris sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

Zoek naar antwoorden van Visionaris sprl in sociale netwerken
Look for responds of Visionaris sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Visionaris sprl. Laat een reactie achter voor Visionaris sprl. Visionaris sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Visionaris sprl. Leave a respond for Visionaris sprl. Visionaris sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Visionaris sprl op de google maps. Adres en contacten Visionaris sprl
Location of Visionaris sprl on the google maps. Address and contacts of Visionaris sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Visionaris sprl Visionaris sprl: ZELFBEDIENING D. & S. | Van Steenwinkel F | Hoebrechts M | CHAMPIGNONKWEKERIJ KEMPENEERS EDDY BVBA | FIEVET RENE

Other related companies as Visionaris sprl: ZELFBEDIENING D. & S. | Van Steenwinkel F | Hoebrechts M | CHAMPIGNONKWEKERIJ KEMPENEERS EDDY BVBA | FIEVET RENE

Visionaris sprl is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Visionaris sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07447875976. Het bedrijf Visionaris sprl bevindt zich op het adres: rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Visionaris sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Visionaris sprl is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Visionaris sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Visionaris sprl, openstaande posities, locatie van Visionaris sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Visionaris sprl is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Visionaris sprl, company assigned to the tax number BE07447875976. The company Visionaris sprl is located at the address: rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Visionaris sprl were not found.
The main activity of Visionaris sprl is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Visionaris sprl is not available. You also can look at reviews of Visionaris sprl, open positions, location of Visionaris sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Visionaris sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Visionaris sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Visionaris sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Visionaris sprl, employees, financial statistics.