Call Center Ronse vzw

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Call Center Ronse vzw
Private companiesAgricultural Services • Call Center Ronse vzw

Contactgegevens Call Center Ronse vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Call Center Ronse vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Call Center Ronse vzw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pol. Gevangenisstraat 14, Ronse, BE 9600, België

Telefoon (phone): 32 2 644 58 53 32 2 644 58 53

Fax (fax): 32 2 644 90 13 32 2 644 90 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Call Center Ronse vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Call Center Ronse vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Call Center Ronse vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Call Center Ronse vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Call Center Ronse vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Call Center Ronse vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Call Center Ronse vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Call Center Ronse vzw
Products information Call Center Ronse vzw

BTW identificatienummer (tax): BE03031646728
Ondernemingsnummer: 5771362304
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Call Center Ronse vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Call Center Ronse vzw
(Get full report from official database of BE for Call Center Ronse vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Call Center Ronse vzw
Addition kinds of activities for Call Center Ronse vzw

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
353601. takels | Hoists
781903. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
871201. Bouwkunde | Architectural engineering
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
36920000. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
39499906. Handschoenen, sport en atletiek: boksen, handbal, enz. | Gloves, sport and athletic: boxing, handball, etc.
47310000. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement

Werken bij Call Center Ronse vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Call Center Ronse vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Call Center Ronse vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Call Center Ronse vzw. Looking for open vacancies in other companies

 • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

 • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

 • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

 • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

 • Technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

 • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

  Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

  Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

  Type: Studentenjob

  Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

 • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

 • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van Call Center Ronse vzw in sociale netwerken
Look for responds of Call Center Ronse vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Call Center Ronse vzw. Laat een reactie achter voor Call Center Ronse vzw. Call Center Ronse vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Call Center Ronse vzw. Leave a respond for Call Center Ronse vzw. Call Center Ronse vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Call Center Ronse vzw op de google maps. Adres en contacten Call Center Ronse vzw
Location of Call Center Ronse vzw on the google maps. Address and contacts of Call Center Ronse vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Call Center Ronse vzw Call Center Ronse vzw: AUX MILLE FLEURS | K. TURNHOUTSE S.K. H.I.H. | MAISON YERNAUX | CHEZ CATERINA | Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA

Other related companies as Call Center Ronse vzw: AUX MILLE FLEURS | K. TURNHOUTSE S.K. H.I.H. | MAISON YERNAUX | CHEZ CATERINA | Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA

Call Center Ronse vzw is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Call Center Ronse vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03031646728. Het bedrijf Call Center Ronse vzw bevindt zich op het adres: Pol. Gevangenisstraat 14, Ronse, BE 9600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Call Center Ronse vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Call Center Ronse vzw is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Call Center Ronse vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Call Center Ronse vzw, openstaande posities, locatie van Call Center Ronse vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Call Center Ronse vzw is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Call Center Ronse vzw, company assigned to the tax number BE03031646728. The company Call Center Ronse vzw is located at the address: Pol. Gevangenisstraat 14, Ronse, BE 9600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Call Center Ronse vzw were not found.
The main activity of Call Center Ronse vzw is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Call Center Ronse vzw is not available. You also can look at reviews of Call Center Ronse vzw, open positions, location of Call Center Ronse vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Call Center Ronse vzw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Call Center Ronse vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Call Center Ronse vzw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Call Center Ronse vzw, employees, financial statistics.