Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA
Private companiesAgricultural Services • Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA

Contactgegevens Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostmolenstraat 247; 9880; Aalter, België

Telefoon (phone): 09 374 07 98; 0495 18 57 12 (+32-09 374 07 98; 0495 18 57 12) 09 374 07 98; 0495 18 57 12 (+32-09 374 07 98; 0495 18 57 12)

Fax (fax): 09 374 51 00 (+32-09 374 51 00) 09 374 51 00 (+32-09 374 51 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA
Products information Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06860382080
Ondernemingsnummer: 5192382812
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Aquariums & accessories; Fish breeding

Product categorie (product category): PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA
Addition kinds of activities for Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA

251502. Meubelsveren | Furniture springs
20330305. Vruchtensappen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit juices: packaged in cans, jars, etc.
22111108. Frise, katoen | Frieze, cotton
23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
24110102. Kopbouten, hout: gekapt | Heading bolts, wood: hewn

Werken bij Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA. Laat een reactie achter voor Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA. Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA. Leave a respond for Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA. Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA
Location of Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA: KBC | MARC CUYPERS | LUC WULLEPIT | WYSMANTEL | M. DUBOIS

Other related companies as Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA: KBC | MARC CUYPERS | LUC WULLEPIT | WYSMANTEL | M. DUBOIS

Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06860382080. Het bedrijf Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA bevindt zich op het adres: Oostmolenstraat 247; 9880; Aalter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. Lijst met producten zijn Aquariums & accessories; Fish breeding.
De hoofdactiviteit van Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, openstaande posities, locatie van Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA op de kaart.

Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, company assigned to the tax number BE06860382080. The company Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA is located at the address: Oostmolenstraat 247; 9880; Aalter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. List of products are Aquariums & accessories; Fish breeding.
The main activity of Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, open positions, location of Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willems Aquarium en Vijvertechniek BVBA, employees, financial statistics.