ROVANNART - COLLECTION

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ROVANNART - COLLECTION
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ROVANNART - COLLECTION

Contactgegevens ROVANNART - COLLECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROVANNART - COLLECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROVANNART - COLLECTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broekstraat 55; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 26 99; 0475 78 61 78 (+32-052 47 26 99; 0475 78 61 78) 052 47 26 99; 0475 78 61 78 (+32-052 47 26 99; 0475 78 61 78)

Fax (fax): 052 47 95 51 (+32-052 47 95 51) 052 47 95 51 (+32-052 47 95 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROVANNART - COLLECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROVANNART - COLLECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROVANNART - COLLECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROVANNART - COLLECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROVANNART - COLLECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROVANNART - COLLECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROVANNART - COLLECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROVANNART - COLLECTION
Products information ROVANNART - COLLECTION

BTW identificatienummer (tax): BE04064361572
Ondernemingsnummer: 3200561523
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Wickerwork, cane & bamboo

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROVANNART - COLLECTION
(Get full report from official database of BE for ROVANNART - COLLECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROVANNART - COLLECTION
Addition kinds of activities for ROVANNART - COLLECTION

3142. Huis slippers | House slippers
362902. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
799701. Ijs sporten | Ice sports
832299. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec
26310403. Coated karton | Coated paperboard
28690101. Alcoholen, industrieel: gedenatureerd (niet-drank) | Alcohols, industrial: denatured (non-beverage)
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
39420000. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys

Werken bij ROVANNART - COLLECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROVANNART - COLLECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROVANNART - COLLECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROVANNART - COLLECTION. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

 • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

 • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

 • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

 • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

  Type: Vaste Job

  Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

 • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

 • Calculator (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van ROVANNART - COLLECTION in sociale netwerken
Look for responds of ROVANNART - COLLECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROVANNART - COLLECTION. Laat een reactie achter voor ROVANNART - COLLECTION. ROVANNART - COLLECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROVANNART - COLLECTION. Leave a respond for ROVANNART - COLLECTION. ROVANNART - COLLECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROVANNART - COLLECTION op de google maps. Adres en contacten ROVANNART - COLLECTION
Location of ROVANNART - COLLECTION on the google maps. Address and contacts of ROVANNART - COLLECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come ROVANNART - COLLECTION ROVANNART - COLLECTION: FLOWER FAX SERVICE | PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY | PLETINCK PAUL | F.M.N. LEASE BELGIUM | MAISON MARAUDE

Other related companies as ROVANNART - COLLECTION: FLOWER FAX SERVICE | PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY | PLETINCK PAUL | F.M.N. LEASE BELGIUM | MAISON MARAUDE

ROVANNART - COLLECTION is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROVANNART - COLLECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04064361572. Het bedrijf ROVANNART - COLLECTION bevindt zich op het adres: Broekstraat 55; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Wickerwork, cane & bamboo.
De hoofdactiviteit van ROVANNART - COLLECTION is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROVANNART - COLLECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROVANNART - COLLECTION, openstaande posities, locatie van ROVANNART - COLLECTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROVANNART - COLLECTION is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROVANNART - COLLECTION, company assigned to the tax number BE04064361572. The company ROVANNART - COLLECTION is located at the address: Broekstraat 55; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - General. List of products are Wickerwork, cane & bamboo.
The main activity of ROVANNART - COLLECTION is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROVANNART - COLLECTION is not available. You also can look at reviews of ROVANNART - COLLECTION, open positions, location of ROVANNART - COLLECTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROVANNART - COLLECTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROVANNART - COLLECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROVANNART - COLLECTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROVANNART - COLLECTION, employees, financial statistics.