PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY

Contactgegevens PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CARTIGNAS 0; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10483858 (+32-10483858) 10483858 (+32-10483858)

Fax (fax): +32 (53) 886-46-26 +32 (53) 886-46-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY
Products information PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY

BTW identificatienummer (tax): BE02024749755
Ondernemingsnummer: 7152893066
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types d'Installations: Piscines Couvertes.. Types de Clubs: Plongée,Aquagym.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY
(Get full report from official database of BE for PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY
Addition kinds of activities for PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY

242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
59410401. Gymnasium apparatuur, nec | Gymnasium equipment, nec
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY. Looking for open vacancies in other companies

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY in sociale netwerken
Look for responds of PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY. Laat een reactie achter voor PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY. PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY. Leave a respond for PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY. PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY op de google maps. Adres en contacten PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY
Location of PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY on the google maps. Address and contacts of PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY

Andere gerelateerde bedrijven als come PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY: BEGRAFENISSEN DE WINTER | Duinse Polders | ELEX NV | VANVINCKENROYE | JOSEPH MANETTE

Other related companies as PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY: BEGRAFENISSEN DE WINTER | Duinse Polders | ELEX NV | VANVINCKENROYE | JOSEPH MANETTE

PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02024749755. Het bedrijf PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY bevindt zich op het adres: RUE DU CARTIGNAS 0; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Piscines Couvertes.. Types de Clubs: Plongée,Aquagym..
De hoofdactiviteit van PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, openstaande posities, locatie van PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY op de kaart.

PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, company assigned to the tax number BE02024749755. The company PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY is located at the address: RUE DU CARTIGNAS 0; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Piscines Couvertes.. Types de Clubs: Plongée,Aquagym..
The main activity of PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY is not available. You also can look at reviews of PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, open positions, location of PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY, employees, financial statistics.