Mondia Buro

Contactgegevens Mondia Buro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mondia Buro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mondia Buro

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Reine 35; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 217 85 25 (+32-02 217 85 25) 02 217 85 25 (+32-02 217 85 25)

Fax (fax): 02 217 90 50 (+32-02 217 90 50) 02 217 90 50 (+32-02 217 90 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mondia Buro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mondia Buro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mondia Buro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mondia Buro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mondia Buro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mondia Buro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mondia Buro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mondia Buro
Products information Mondia Buro

BTW identificatienummer (tax): BE06197906494
Ondernemingsnummer: 7751098632
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Furniture - Armchairs

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mondia Buro
(Get full report from official database of BE for Mondia Buro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mondia Buro
Addition kinds of activities for Mondia Buro

23220000. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
26719902. Papier, bekleed of gelamineerd voor verpakking | Paper, coated or laminated for packaging
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
51690702. Olieadditieven | Oil additives
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)

Werken bij Mondia Buro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mondia Buro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mondia Buro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mondia Buro. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

 • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

 • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

 • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Studentenjob

  Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

 • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

  Regio: GIJVERINKHOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

 • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

 • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

 • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

 • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

 • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RAIL SERVICE NET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van Mondia Buro in sociale netwerken
Look for responds of Mondia Buro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mondia Buro. Laat een reactie achter voor Mondia Buro. Mondia Buro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mondia Buro. Leave a respond for Mondia Buro. Mondia Buro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mondia Buro op de google maps. Adres en contacten Mondia Buro
Location of Mondia Buro on the google maps. Address and contacts of Mondia Buro

Andere gerelateerde bedrijven als come Mondia Buro Mondia Buro: 'T CRUYDHUYS | Verludent BVBA | Furnimo Interieur BVBA | I. DECK | G. HAYEN

Other related companies as Mondia Buro: 'T CRUYDHUYS | Verludent BVBA | Furnimo Interieur BVBA | I. DECK | G. HAYEN

Mondia Buro is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mondia Buro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06197906494. Het bedrijf Mondia Buro bevindt zich op het adres: Place de la Reine 35; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Furniture - Armchairs.
De hoofdactiviteit van Mondia Buro is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mondia Buro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mondia Buro, openstaande posities, locatie van Mondia Buro op de kaart.

Mondia Buro is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mondia Buro, company assigned to the tax number BE06197906494. The company Mondia Buro is located at the address: Place de la Reine 35; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Office. List of products are Furniture - Armchairs.
The main activity of Mondia Buro is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mondia Buro is not available. You also can look at reviews of Mondia Buro, open positions, location of Mondia Buro on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mondia Buro, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mondia Buro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mondia Buro, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mondia Buro, employees, financial statistics.