Furnimo Interieur BVBA

Contactgegevens Furnimo Interieur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Furnimo Interieur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Furnimo Interieur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsesteenweg 214; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 45 18 96 (+32-052 45 18 96) 052 45 18 96 (+32-052 45 18 96)

Fax (fax): +32 (13) 874-77-42 +32 (13) 874-77-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Furnimo Interieur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Furnimo Interieur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Furnimo Interieur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Furnimo Interieur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Furnimo Interieur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Furnimo Interieur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Furnimo Interieur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Furnimo Interieur BVBA
Products information Furnimo Interieur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08272399902
Ondernemingsnummer: 8798370361
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Furniture - Design; Furniture - Juvenile

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Furnimo Interieur BVBA
(Get full report from official database of BE for Furnimo Interieur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Furnimo Interieur BVBA
Addition kinds of activities for Furnimo Interieur BVBA

382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
481302. Online dienstverleners | Online service providers
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
24210101. Bontjes, opnieuw bezocht (hout) | Cants, resawed (lumber)
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
54110100. supermarkten | Supermarkets
59410000. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops

Werken bij Furnimo Interieur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Furnimo Interieur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Furnimo Interieur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Furnimo Interieur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van Furnimo Interieur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Furnimo Interieur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Furnimo Interieur BVBA. Laat een reactie achter voor Furnimo Interieur BVBA. Furnimo Interieur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Furnimo Interieur BVBA. Leave a respond for Furnimo Interieur BVBA. Furnimo Interieur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Furnimo Interieur BVBA op de google maps. Adres en contacten Furnimo Interieur BVBA
Location of Furnimo Interieur BVBA on the google maps. Address and contacts of Furnimo Interieur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Furnimo Interieur BVBA Furnimo Interieur BVBA: HUIS PENNY-LANE | AARDENBURG METAALINDUSTRIE BV | HOME ROI BAUDOUIN | MAHMOUDI | CHRISTOPH BIELEN

Other related companies as Furnimo Interieur BVBA: HUIS PENNY-LANE | AARDENBURG METAALINDUSTRIE BV | HOME ROI BAUDOUIN | MAHMOUDI | CHRISTOPH BIELEN

Furnimo Interieur BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Furnimo Interieur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08272399902. Het bedrijf Furnimo Interieur BVBA bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 214; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 178,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Furniture - Design; Furniture - Juvenile.
De hoofdactiviteit van Furnimo Interieur BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Furnimo Interieur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Furnimo Interieur BVBA, openstaande posities, locatie van Furnimo Interieur BVBA op de kaart.

Furnimo Interieur BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Furnimo Interieur BVBA, company assigned to the tax number BE08272399902. The company Furnimo Interieur BVBA is located at the address: Gentsesteenweg 214; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 178,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen installations. List of products are Furniture - Design; Furniture - Juvenile.
The main activity of Furnimo Interieur BVBA is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Furnimo Interieur BVBA is not available. You also can look at reviews of Furnimo Interieur BVBA, open positions, location of Furnimo Interieur BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Furnimo Interieur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Furnimo Interieur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Furnimo Interieur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Furnimo Interieur BVBA, employees, financial statistics.