Ideal

Contactgegevens Ideal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ideal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ideal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marius Meur茅e 36; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 10 66 (+32-071 36 10 66) 071 36 10 66 (+32-071 36 10 66)

Fax (fax): 071 43 78 43 (+32-071 43 78 43) 071 43 78 43 (+32-071 43 78 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ideal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ideal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ideal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ideal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ideal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ideal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ideal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ideal
Products information Ideal

BTW identificatienummer (tax): BE06143524169
Ondernemingsnummer: 6617858886
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Removals; Transport - Art goods

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ideal
(Get full report from official database of BE for Ideal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ideal
Addition kinds of activities for Ideal

794801. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers
20329900. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
25150104. Matrassen, waterbed flotatie | Mattresses, waterbed flotation
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
30839904. Thermoplastische laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermoplastics laminates: rods, tubes, plates, and sheet
35520112. Kabel- en kabelmachines | Rope and cordage machines
38610307. Lichte meters, camera | Light meters, camera

Werken bij Ideal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ideal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ideal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ideal. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

 • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

 • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

 • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

  Regio: UITBERGEN

  Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student frituur + koerier (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

 • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: CARREFOUR MARKET

  Type: Studentenjob

  Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

 • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

 • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Ideal in sociale netwerken
Look for responds of Ideal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ideal. Laat een reactie achter voor Ideal. Ideal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ideal. Leave a respond for Ideal. Ideal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ideal op de google maps. Adres en contacten Ideal
Location of Ideal on the google maps. Address and contacts of Ideal

Andere gerelateerde bedrijven als come Ideal Ideal: Dryon J-L- | HERMAN AERTSSENS | RUDI SWARTELE | Lux Multimedia | CT&YB

Other related companies as Ideal: Dryon J-L- | HERMAN AERTSSENS | RUDI SWARTELE | Lux Multimedia | CT&YB

Ideal is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ideal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06143524169. Het bedrijf Ideal bevindt zich op het adres: Avenue Marius Meur茅e 36; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 605,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Removals; Transport - Art goods.
De hoofdactiviteit van Ideal is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ideal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ideal, openstaande posities, locatie van Ideal op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ideal is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ideal, company assigned to the tax number BE06143524169. The company Ideal is located at the address: Avenue Marius Meur茅e 36; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 605,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Storage. List of products are Removals; Transport - Art goods.
The main activity of Ideal is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ideal is not available. You also can look at reviews of Ideal, open positions, location of Ideal on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ideal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ideal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ideal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ideal, employees, financial statistics.