Lux Multimedia

Contactgegevens Lux Multimedia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lux Multimedia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lux Multimedia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korenmaat 20; 3370; Boutersem (Roosbeek), België

Telefoon (phone): 016 73 36 01 (+32-016 73 36 01) 016 73 36 01 (+32-016 73 36 01)

Fax (fax): +32 (14) 348-36-76 +32 (14) 348-36-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lux Multimedia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lux Multimedia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lux Multimedia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lux Multimedia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lux Multimedia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lux Multimedia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lux Multimedia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lux Multimedia
Products information Lux Multimedia

BTW identificatienummer (tax): BE06492614746
Ondernemingsnummer: 1165069580
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Lux Multimedia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lux Multimedia
(Get full report from official database of BE for Lux Multimedia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lux Multimedia
Addition kinds of activities for Lux Multimedia

209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
394901. Golfuitrusting | Golf equipment
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
32310404. Leaded glas | Leaded glass
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire
39650305. Bevestigingen, snap | Fasteners, snap

Werken bij Lux Multimedia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lux Multimedia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lux Multimedia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lux Multimedia. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van Lux Multimedia in sociale netwerken
Look for responds of Lux Multimedia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lux Multimedia. Laat een reactie achter voor Lux Multimedia. Lux Multimedia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lux Multimedia. Leave a respond for Lux Multimedia. Lux Multimedia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lux Multimedia op de google maps. Adres en contacten Lux Multimedia
Location of Lux Multimedia on the google maps. Address and contacts of Lux Multimedia

Andere gerelateerde bedrijven als come Lux Multimedia Lux Multimedia: YELLOW DTP | DRIE EIKEN | Pronamic Belgium NV | ALE | BUREAU EUROMA

Other related companies as Lux Multimedia: YELLOW DTP | DRIE EIKEN | Pronamic Belgium NV | ALE | BUREAU EUROMA

Lux Multimedia is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lux Multimedia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06492614746. Het bedrijf Lux Multimedia bevindt zich op het adres: Korenmaat 20; 3370; Boutersem (Roosbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Consultants. Producten gemaakt in Lux Multimedia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lux Multimedia is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lux Multimedia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lux Multimedia, openstaande posities, locatie van Lux Multimedia op de kaart.

Lux Multimedia is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lux Multimedia, company assigned to the tax number BE06492614746. The company Lux Multimedia is located at the address: Korenmaat 20; 3370; Boutersem (Roosbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Consultants. Products created in Lux Multimedia were not found.
The main activity of Lux Multimedia is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lux Multimedia is not available. You also can look at reviews of Lux Multimedia, open positions, location of Lux Multimedia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lux Multimedia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lux Multimedia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lux Multimedia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lux Multimedia, employees, financial statistics.