HORIZON

Contactgegevens HORIZON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORIZON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORIZON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Cooremansstraat 5; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 245 59 13 (+32-02 245 59 13) 02 245 59 13 (+32-02 245 59 13)

Fax (fax): 02 376 11 05 (+32-02 376 11 05) 02 376 11 05 (+32-02 376 11 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORIZON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORIZON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORIZON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORIZON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORIZON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORIZON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORIZON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORIZON
Products information HORIZON

BTW identificatienummer (tax): BE03854797363
Ondernemingsnummer: 1651763916
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Archives - Destruction & conservation; Removals; Removals (Material for) - Rental

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORIZON
(Get full report from official database of BE for HORIZON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORIZON
Addition kinds of activities for HORIZON

2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
10619901. Kobaltertsmijnbouw | Cobalt ore mining
10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
27590603. Zeefdruk | Screen printing
62119900. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec

Werken bij HORIZON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORIZON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORIZON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORIZON. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

 • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

 • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

 • Dakwerker (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

 • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

  Regio: VLIERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Studentenjob

  Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

 • Jobstudent (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

  Type: Zelfstandige activiteit

  · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

Zoek naar antwoorden van HORIZON in sociale netwerken
Look for responds of HORIZON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORIZON. Laat een reactie achter voor HORIZON. HORIZON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORIZON. Leave a respond for HORIZON. HORIZON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORIZON op de google maps. Adres en contacten HORIZON
Location of HORIZON on the google maps. Address and contacts of HORIZON

Andere gerelateerde bedrijven als come HORIZON HORIZON: JOS STAS | VERVOER POECKS | FE. SNAP-ON | SORM VC | Kompen (De)

Other related companies as HORIZON: JOS STAS | VERVOER POECKS | FE. SNAP-ON | SORM VC | Kompen (De)

HORIZON is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HORIZON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03854797363. Het bedrijf HORIZON bevindt zich op het adres: Pastoor Cooremansstraat 5; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation; Removals; Removals (Material for) - Rental.
De hoofdactiviteit van HORIZON is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORIZON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORIZON, openstaande posities, locatie van HORIZON op de kaart.

HORIZON is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HORIZON, company assigned to the tax number BE03854797363. The company HORIZON is located at the address: Pastoor Cooremansstraat 5; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Storage. List of products are Archives - Destruction & conservation; Removals; Removals (Material for) - Rental.
The main activity of HORIZON is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HORIZON is not available. You also can look at reviews of HORIZON, open positions, location of HORIZON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORIZON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORIZON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORIZON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORIZON, employees, financial statistics.