SORM VC

Contactgegevens SORM VC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SORM VC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SORM VC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE SEVILLASTRAAT 9; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33214906 (+32-33214906) 33214906 (+32-33214906)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SORM VC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SORM VC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SORM VC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SORM VC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SORM VC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SORM VC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SORM VC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SORM VC
Products information SORM VC

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SORM VC
(Get full report from official database of BE for SORM VC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SORM VC
Addition kinds of activities for SORM VC

3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
208300. Mout | Malt
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous
38210108. Vriezers, laboratorium | Freezers, laboratory
38450104. Cardiographs | Cardiographs

Werken bij SORM VC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SORM VC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SORM VC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SORM VC. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

Zoek naar antwoorden van SORM VC in sociale netwerken
Look for responds of SORM VC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SORM VC. Laat een reactie achter voor SORM VC. SORM VC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SORM VC. Leave a respond for SORM VC. SORM VC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SORM VC op de google maps. Adres en contacten SORM VC
Location of SORM VC on the google maps. Address and contacts of SORM VC

Andere gerelateerde bedrijven als come SORM VC SORM VC: BEGRAFEN. VANGRUNDERBEEK | PALLADIO | HOTEL RESTAURANT SACHS | ISOLA-SUN | Laporte Johan

Other related companies as SORM VC: BEGRAFEN. VANGRUNDERBEEK | PALLADIO | HOTEL RESTAURANT SACHS | ISOLA-SUN | Laporte Johan

SORM VC is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SORM VC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf SORM VC bevindt zich op het adres: DE SEVILLASTRAAT 9; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van SORM VC is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SORM VC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SORM VC, openstaande posities, locatie van SORM VC op de kaart.

SORM VC is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SORM VC, company assigned to the tax number BE02168395996. The company SORM VC is located at the address: DE SEVILLASTRAAT 9; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of SORM VC is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SORM VC is not available. You also can look at reviews of SORM VC, open positions, location of SORM VC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SORM VC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SORM VC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SORM VC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SORM VC, employees, financial statistics.