Elys茅e Decor NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Elys茅e Decor NV
Private companiesMotion Pictures • Elys茅e Decor NV

Contactgegevens Elys茅e Decor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elys茅e Decor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elys茅e Decor NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltweg 184; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 51 44 (+32-089 35 51 44) 089 35 51 44 (+32-089 35 51 44)

Fax (fax): 089 35 51 44 (+32-089 35 51 44) 089 35 51 44 (+32-089 35 51 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elys茅e Decor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elys茅e Decor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elys茅e Decor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elys茅e Decor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elys茅e Decor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elys茅e Decor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elys茅e Decor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elys茅e Decor NV
Products information Elys茅e Decor NV

BTW identificatienummer (tax): BE06044647216
Ondernemingsnummer: 6193786621
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elys茅e Decor NV
(Get full report from official database of BE for Elys茅e Decor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elys茅e Decor NV
Addition kinds of activities for Elys茅e Decor NV

16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
22730200. Matten en mat | Mats and matting
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
28990300. Gelatine | Gelatin
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij Elys茅e Decor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elys茅e Decor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elys茅e Decor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elys茅e Decor NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

 • Commercieel Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

 • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

 • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

 • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

 • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

 • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

 • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

Zoek naar antwoorden van Elys茅e Decor NV in sociale netwerken
Look for responds of Elys茅e Decor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elys茅e Decor NV. Laat een reactie achter voor Elys茅e Decor NV. Elys茅e Decor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elys茅e Decor NV. Leave a respond for Elys茅e Decor NV. Elys茅e Decor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elys茅e Decor NV op de google maps. Adres en contacten Elys茅e Decor NV
Location of Elys茅e Decor NV on the google maps. Address and contacts of Elys茅e Decor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Elys茅e Decor NV Elys茅e Decor NV: JOELLE COIFFURE | E. WIT-ZWART 93 | THIERRY TIERENTEYN | A. VLASSELAERE | Ballegeer-Heyse Jessica

Other related companies as Elys茅e Decor NV: JOELLE COIFFURE | E. WIT-ZWART 93 | THIERRY TIERENTEYN | A. VLASSELAERE | Ballegeer-Heyse Jessica

Elys茅e Decor NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elys茅e Decor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06044647216. Het bedrijf Elys茅e Decor NV bevindt zich op het adres: Hasseltweg 184; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Elys茅e Decor NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elys茅e Decor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elys茅e Decor NV, openstaande posities, locatie van Elys茅e Decor NV op de kaart.

Elys茅e Decor NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elys茅e Decor NV, company assigned to the tax number BE06044647216. The company Elys茅e Decor NV is located at the address: Hasseltweg 184; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - General. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Elys茅e Decor NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Elys茅e Decor NV is not available. You also can look at reviews of Elys茅e Decor NV, open positions, location of Elys茅e Decor NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elys茅e Decor NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elys茅e Decor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elys茅e Decor NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elys茅e Decor NV, employees, financial statistics.