Lantmeeters-Geyskens

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Lantmeeters-Geyskens
Private companiesMiscellaneous Retail • Lantmeeters-Geyskens

Contactgegevens Lantmeeters-Geyskens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lantmeeters-Geyskens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lantmeeters-Geyskens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rozenkranslaan 46; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 36 33 16 (+32-089 36 33 16) 089 36 33 16 (+32-089 36 33 16)

Fax (fax): 089 36 33 16 (+32-089 36 33 16) 089 36 33 16 (+32-089 36 33 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lantmeeters-Geyskens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lantmeeters-Geyskens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lantmeeters-Geyskens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lantmeeters-Geyskens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lantmeeters-Geyskens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lantmeeters-Geyskens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lantmeeters-Geyskens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lantmeeters-Geyskens
Products information Lantmeeters-Geyskens

BTW identificatienummer (tax): BE04407958984
Ondernemingsnummer: 8724212646
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Crematories

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lantmeeters-Geyskens
(Get full report from official database of BE for Lantmeeters-Geyskens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lantmeeters-Geyskens
Addition kinds of activities for Lantmeeters-Geyskens

284100. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
20460306. Glucose | Glucose
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
39140112. Trofeeën, zilver | Trophies, silver

Werken bij Lantmeeters-Geyskens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lantmeeters-Geyskens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lantmeeters-Geyskens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lantmeeters-Geyskens. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

 • Teamleader (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-IINTERIM GENK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Student (m/v) (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

 • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

 • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: LABONORM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

 • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • JAVA developer (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: onepoint Belgium North

  Type: Vaste Job

  Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

 • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: F.A. TOOLING

  Type: Vaste Job

  Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

 • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: BUILD M.E.

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Lantmeeters-Geyskens in sociale netwerken
Look for responds of Lantmeeters-Geyskens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lantmeeters-Geyskens. Laat een reactie achter voor Lantmeeters-Geyskens. Lantmeeters-Geyskens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lantmeeters-Geyskens. Leave a respond for Lantmeeters-Geyskens. Lantmeeters-Geyskens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lantmeeters-Geyskens op de google maps. Adres en contacten Lantmeeters-Geyskens
Location of Lantmeeters-Geyskens on the google maps. Address and contacts of Lantmeeters-Geyskens

Andere gerelateerde bedrijven als come Lantmeeters-Geyskens Lantmeeters-Geyskens: New Men | MILAN sprl Anc Ets DELHAYE | DAVY VAN GUCHT | S.O.S ENFANTS | DAVID WITTERZEEL

Other related companies as Lantmeeters-Geyskens: New Men | MILAN sprl Anc Ets DELHAYE | DAVY VAN GUCHT | S.O.S ENFANTS | DAVID WITTERZEEL

Lantmeeters-Geyskens is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lantmeeters-Geyskens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04407958984. Het bedrijf Lantmeeters-Geyskens bevindt zich op het adres: Rozenkranslaan 46; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Funeral directors. Lijst met producten zijn Crematories.
De hoofdactiviteit van Lantmeeters-Geyskens is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lantmeeters-Geyskens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lantmeeters-Geyskens, openstaande posities, locatie van Lantmeeters-Geyskens op de kaart.

Lantmeeters-Geyskens is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lantmeeters-Geyskens, company assigned to the tax number BE04407958984. The company Lantmeeters-Geyskens is located at the address: Rozenkranslaan 46; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Funeral directors. List of products are Crematories.
The main activity of Lantmeeters-Geyskens is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lantmeeters-Geyskens is not available. You also can look at reviews of Lantmeeters-Geyskens, open positions, location of Lantmeeters-Geyskens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lantmeeters-Geyskens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lantmeeters-Geyskens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lantmeeters-Geyskens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lantmeeters-Geyskens, employees, financial statistics.