KEY - SOURCE

Contactgegevens KEY - SOURCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEY - SOURCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEY - SOURCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA COURONNE 480; 1050; BRUXELLES-IXELLES, België

Telefoon (phone): 26449653 (+32-26449653) 26449653 (+32-26449653)

Fax (fax): +32 (10) 365-22-41 +32 (10) 365-22-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEY - SOURCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEY - SOURCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEY - SOURCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEY - SOURCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEY - SOURCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEY - SOURCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEY - SOURCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEY - SOURCE
Products information KEY - SOURCE

BTW identificatienummer (tax): BE08162811279
Ondernemingsnummer: 1878356933
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Portables, Information & Brochures, Primergy Servers, Lifebook, PC, Serveurs.

Product categorie (product category): Fujitsu Siemens. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEY - SOURCE
(Get full report from official database of BE for KEY - SOURCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEY - SOURCE
Addition kinds of activities for KEY - SOURCE

244903. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
36340511. Schoenpoetsers, elektrisch | Shoe polishers, electric
38240115. Turbine meters | Turbine meters
72991105. Betaald parkeren | Valet parking
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij KEY - SOURCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEY - SOURCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEY - SOURCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEY - SOURCE. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

 • Logistiek medewerker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

 • Inpakker m/v (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

 • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

  Regio: WESTMEERBEEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

 • C# Developer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

  Type: Vaste Job

  CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

 • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: PANAMA GROUP

  Type: Vaste Job

  Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

 • Maintenance Technician (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRU TEXTILES

  Type: Vaste Job

  · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

 • Servicetechnieker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

Zoek naar antwoorden van KEY - SOURCE in sociale netwerken
Look for responds of KEY - SOURCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEY - SOURCE. Laat een reactie achter voor KEY - SOURCE. KEY - SOURCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEY - SOURCE. Leave a respond for KEY - SOURCE. KEY - SOURCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEY - SOURCE op de google maps. Adres en contacten KEY - SOURCE
Location of KEY - SOURCE on the google maps. Address and contacts of KEY - SOURCE

Andere gerelateerde bedrijven als come KEY - SOURCE KEY - SOURCE: BUREAUINRICHTINGEN JOYE | LIDO | Wagon Automotive SA | BUREAU OLSEN | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as KEY - SOURCE: BUREAUINRICHTINGEN JOYE | LIDO | Wagon Automotive SA | BUREAU OLSEN | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

KEY - SOURCE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEY - SOURCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08162811279. Het bedrijf KEY - SOURCE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA COURONNE 480; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fujitsu Siemens. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Portables, Information & Brochures, Primergy Servers, Lifebook, PC, Serveurs..
De hoofdactiviteit van KEY - SOURCE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEY - SOURCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEY - SOURCE, openstaande posities, locatie van KEY - SOURCE op de kaart.

KEY - SOURCE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEY - SOURCE, company assigned to the tax number BE08162811279. The company KEY - SOURCE is located at the address: AVENUE DE LA COURONNE 480; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fujitsu Siemens. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Portables, Information & Brochures, Primergy Servers, Lifebook, PC, Serveurs..
The main activity of KEY - SOURCE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEY - SOURCE is not available. You also can look at reviews of KEY - SOURCE, open positions, location of KEY - SOURCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEY - SOURCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEY - SOURCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEY - SOURCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEY - SOURCE, employees, financial statistics.