BUREAUINRICHTINGEN JOYE

Contactgegevens BUREAUINRICHTINGEN JOYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAUINRICHTINGEN JOYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAUINRICHTINGEN JOYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 186; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56717100 (+32-56717100) 56717100 (+32-56717100)

Fax (fax): +32 (61) 320-40-35 +32 (61) 320-40-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAUINRICHTINGEN JOYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAUINRICHTINGEN JOYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAUINRICHTINGEN JOYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAUINRICHTINGEN JOYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAUINRICHTINGEN JOYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAUINRICHTINGEN JOYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAUINRICHTINGEN JOYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAUINRICHTINGEN JOYE
Products information BUREAUINRICHTINGEN JOYE

BTW identificatienummer (tax): BE07768127441
Ondernemingsnummer: 4835601806
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BUREAUINRICHTINGEN JOYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Installatie van metalen schrijnwerk; Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAUINRICHTINGEN JOYE
(Get full report from official database of BE for BUREAUINRICHTINGEN JOYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAUINRICHTINGEN JOYE
Addition kinds of activities for BUREAUINRICHTINGEN JOYE

353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
34849904. Pistolen of pistooldelen, 30 mm. | Pistols or pistol parts, 30 mm. and below
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
80490201. Fysiotherapeut | Physiotherapist
96219903. Spoorweg- en magazijncommissie, overheid | Railroad and warehouse commission, government

Werken bij BUREAUINRICHTINGEN JOYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAUINRICHTINGEN JOYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAUINRICHTINGEN JOYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAUINRICHTINGEN JOYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van BUREAUINRICHTINGEN JOYE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAUINRICHTINGEN JOYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAUINRICHTINGEN JOYE. Laat een reactie achter voor BUREAUINRICHTINGEN JOYE. BUREAUINRICHTINGEN JOYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAUINRICHTINGEN JOYE. Leave a respond for BUREAUINRICHTINGEN JOYE. BUREAUINRICHTINGEN JOYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAUINRICHTINGEN JOYE op de google maps. Adres en contacten BUREAUINRICHTINGEN JOYE
Location of BUREAUINRICHTINGEN JOYE on the google maps. Address and contacts of BUREAUINRICHTINGEN JOYE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAUINRICHTINGEN JOYE BUREAUINRICHTINGEN JOYE: INDUCTOTHERM SA | BENNY CORTHOUTS | THOMAERE | Molenberghs Verfspeciaalzaak | GUIDO MEYNAERTS

Other related companies as BUREAUINRICHTINGEN JOYE: INDUCTOTHERM SA | BENNY CORTHOUTS | THOMAERE | Molenberghs Verfspeciaalzaak | GUIDO MEYNAERTS

BUREAUINRICHTINGEN JOYE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAUINRICHTINGEN JOYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07768127441. Het bedrijf BUREAUINRICHTINGEN JOYE bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 186; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Installatie van metalen schrijnwerk; Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in BUREAUINRICHTINGEN JOYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAUINRICHTINGEN JOYE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAUINRICHTINGEN JOYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAUINRICHTINGEN JOYE, openstaande posities, locatie van BUREAUINRICHTINGEN JOYE op de kaart.

BUREAUINRICHTINGEN JOYE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAUINRICHTINGEN JOYE, company assigned to the tax number BE07768127441. The company BUREAUINRICHTINGEN JOYE is located at the address: GENTSESTEENWEG 186; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten; Installatie van metalen schrijnwerk; Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in BUREAUINRICHTINGEN JOYE were not found.
The main activity of BUREAUINRICHTINGEN JOYE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAUINRICHTINGEN JOYE is not available. You also can look at reviews of BUREAUINRICHTINGEN JOYE, open positions, location of BUREAUINRICHTINGEN JOYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAUINRICHTINGEN JOYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAUINRICHTINGEN JOYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAUINRICHTINGEN JOYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAUINRICHTINGEN JOYE, employees, financial statistics.