Stragier bvba BVBA

Contactgegevens Stragier bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stragier bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stragier bvba BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruinbergstraat 5; 8850; Ardooie, België

Telefoon (phone): 051 31 76 80; 0479 21 12 11; 051 30 03 66; 051 30 48 37 (+32-051 31 76 80; 0479 21 12 11; 051 30 03 66; 051 30 48 37) 051 31 76 80; 0479 21 12 11; 051 30 03 66; 051 30 48 37 (+32-051 31 76 80; 0479 21 12 11; 051 30 03 66; 051 30 48 37)

Fax (fax): 051 31 76 80 (+32-051 31 76 80) 051 31 76 80 (+32-051 31 76 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stragier bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stragier bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stragier bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stragier bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stragier bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stragier bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stragier bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stragier bvba BVBA
Products information Stragier bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08793151855
Ondernemingsnummer: 6831817626
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Stragier bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stragier bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for Stragier bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stragier bvba BVBA
Addition kinds of activities for Stragier bvba BVBA

431100. Ons. | U.s. postal service
10990103. Beryl mijnbouw | Beryl mining
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
59610202. Computers en randapparatuur, postorder | Computers and peripheral equipment, mail order
75349904. Bandbanding en restudding | Tire studding and restudding

Werken bij Stragier bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stragier bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stragier bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stragier bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

 • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

 • Arbeider Wegenbouw (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

 • Bekister - polierder (OESELGEM)

  Regio: OESELGEM

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

 • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

  Regio: RAMSKAPELLE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

 • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

 • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Freaks

  Type: Vaste Job

  je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

  Regio: KWAREMONT

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

 • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Stragier bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Stragier bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stragier bvba BVBA. Laat een reactie achter voor Stragier bvba BVBA. Stragier bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stragier bvba BVBA. Leave a respond for Stragier bvba BVBA. Stragier bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stragier bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten Stragier bvba BVBA
Location of Stragier bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of Stragier bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stragier bvba BVBA Stragier bvba BVBA: DEXIA | LIBRAIRIE DUTHOY | LEBOIS SA | PAUL TUBBAX | ORAC NV

Other related companies as Stragier bvba BVBA: DEXIA | LIBRAIRIE DUTHOY | LEBOIS SA | PAUL TUBBAX | ORAC NV

Stragier bvba BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stragier bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08793151855. Het bedrijf Stragier bvba BVBA bevindt zich op het adres: Bruinbergstraat 5; 8850; Ardooie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fuels. Producten gemaakt in Stragier bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stragier bvba BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stragier bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stragier bvba BVBA, openstaande posities, locatie van Stragier bvba BVBA op de kaart.

Stragier bvba BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stragier bvba BVBA, company assigned to the tax number BE08793151855. The company Stragier bvba BVBA is located at the address: Bruinbergstraat 5; 8850; Ardooie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fuels. Products created in Stragier bvba BVBA were not found.
The main activity of Stragier bvba BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Stragier bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of Stragier bvba BVBA, open positions, location of Stragier bvba BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stragier bvba BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stragier bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stragier bvba BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stragier bvba BVBA, employees, financial statistics.