DEXIA

Contactgegevens DEXIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEXIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEXIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LABOULLE 37; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43880280 (+32-43880280) 43880280 (+32-43880280)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEXIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEXIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEXIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEXIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEXIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEXIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEXIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEXIA
Products information DEXIA

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEXIA
(Get full report from official database of BE for DEXIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEXIA
Addition kinds of activities for DEXIA

316100. Bagage | Luggage
344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
22999902. Coir garens en roving | Coir yarns and roving
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
76992301. Mes, zaag- en gereedschapsscherpen en repareren | Knife, saw and tool sharpening and repair

Werken bij DEXIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEXIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEXIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEXIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van DEXIA in sociale netwerken
Look for responds of DEXIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEXIA. Laat een reactie achter voor DEXIA. DEXIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEXIA. Leave a respond for DEXIA. DEXIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEXIA op de google maps. Adres en contacten DEXIA
Location of DEXIA on the google maps. Address and contacts of DEXIA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEXIA DEXIA: MAISON TOUT L'OR DU MONDE | LEON DEDEE | Dethoor I | HAMILTON, JOHN | THE BARN

Other related companies as DEXIA: MAISON TOUT L'OR DU MONDE | LEON DEDEE | Dethoor I | HAMILTON, JOHN | THE BARN

DEXIA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEXIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf DEXIA bevindt zich op het adres: AVENUE LABOULLE 37; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van DEXIA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEXIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEXIA, openstaande posities, locatie van DEXIA op de kaart.

DEXIA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEXIA, company assigned to the tax number BE08602539062. The company DEXIA is located at the address: AVENUE LABOULLE 37; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of DEXIA is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEXIA is not available. You also can look at reviews of DEXIA, open positions, location of DEXIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEXIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEXIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEXIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEXIA, employees, financial statistics.