Vallety-Nuttens SA

Contactgegevens Vallety-Nuttens SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vallety-Nuttens SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vallety-Nuttens SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Citadelle 118; 7712; Mouscron (Herseaux), België

Telefoon (phone): 056 33 09 65; 056 33 28 81 (+32-056 33 09 65; 056 33 28 81) 056 33 09 65; 056 33 28 81 (+32-056 33 09 65; 056 33 28 81)

Fax (fax): 056 33 79 53 (+32-056 33 79 53) 056 33 79 53 (+32-056 33 79 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vallety-Nuttens SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vallety-Nuttens SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vallety-Nuttens SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vallety-Nuttens SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vallety-Nuttens SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vallety-Nuttens SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vallety-Nuttens SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vallety-Nuttens SA
Products information Vallety-Nuttens SA

BTW identificatienummer (tax): BE01915985107
Ondernemingsnummer: 4886413574
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Gas - Household; Coal

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vallety-Nuttens SA
(Get full report from official database of BE for Vallety-Nuttens SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vallety-Nuttens SA
Addition kinds of activities for Vallety-Nuttens SA

581201. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
23970000. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
36940207. Vonkproppen, voor verbrandingsmotoren | Spark plugs, for internal combustion engines
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij Vallety-Nuttens SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vallety-Nuttens SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vallety-Nuttens SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vallety-Nuttens SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

 • Servicetechnieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

 • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

 • Technisch operator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

 • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

 • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • E&I Designer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

 • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ARTES ROEGIERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

Zoek naar antwoorden van Vallety-Nuttens SA in sociale netwerken
Look for responds of Vallety-Nuttens SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vallety-Nuttens SA. Laat een reactie achter voor Vallety-Nuttens SA. Vallety-Nuttens SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vallety-Nuttens SA. Leave a respond for Vallety-Nuttens SA. Vallety-Nuttens SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vallety-Nuttens SA op de google maps. Adres en contacten Vallety-Nuttens SA
Location of Vallety-Nuttens SA on the google maps. Address and contacts of Vallety-Nuttens SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vallety-Nuttens SA Vallety-Nuttens SA: ESPACES E.F.T. | Zigzag 1 2 3 SPRL | BUREAU POLLAK G. & B. | Ostinato BVBA | E.S.L. NETWORK

Other related companies as Vallety-Nuttens SA: ESPACES E.F.T. | Zigzag 1 2 3 SPRL | BUREAU POLLAK G. & B. | Ostinato BVBA | E.S.L. NETWORK

Vallety-Nuttens SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vallety-Nuttens SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01915985107. Het bedrijf Vallety-Nuttens SA bevindt zich op het adres: Rue de la Citadelle 118; 7712; Mouscron (Herseaux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Gas - Household; Coal.
De hoofdactiviteit van Vallety-Nuttens SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vallety-Nuttens SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vallety-Nuttens SA, openstaande posities, locatie van Vallety-Nuttens SA op de kaart.

Vallety-Nuttens SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vallety-Nuttens SA, company assigned to the tax number BE01915985107. The company Vallety-Nuttens SA is located at the address: Rue de la Citadelle 118; 7712; Mouscron (Herseaux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuel oils. List of products are Gas - Household; Coal.
The main activity of Vallety-Nuttens SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vallety-Nuttens SA is not available. You also can look at reviews of Vallety-Nuttens SA, open positions, location of Vallety-Nuttens SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vallety-Nuttens SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vallety-Nuttens SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vallety-Nuttens SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vallety-Nuttens SA, employees, financial statistics.