ESPACES E.F.T.

Contactgegevens ESPACES E.F.T.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACES E.F.T.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACES E.F.T.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIENNE 7; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83215013 (+32-83215013) 83215013 (+32-83215013)

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACES E.F.T.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACES E.F.T."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACES E.F.T."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACES E.F.T., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACES E.F.T.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACES E.F.T., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACES E.F.T.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACES E.F.T.
Products information ESPACES E.F.T.

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Services: Nettoyage de Fenêtres.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Travaux de pl?trage. Peinture. Construction de maisons. Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACES E.F.T.
(Get full report from official database of BE for ESPACES E.F.T.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACES E.F.T.
Addition kinds of activities for ESPACES E.F.T.

517299. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
802101. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners
28190401. Pekel | Brine
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
35320207. Sedimentatie machines, minerale | Sedimentation machinery, mineral
35539905. Joinsters, houtbewerkingsmachines | Jointers, woodworking machines
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
50230106. Roestvrij staal bestek | Stainless steel flatware
73360201. Filmstrip en dia-producent | Film strip and slide producer

Werken bij ESPACES E.F.T.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACES E.F.T.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACES E.F.T.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACES E.F.T.. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ESPACES E.F.T. in sociale netwerken
Look for responds of ESPACES E.F.T. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACES E.F.T.. Laat een reactie achter voor ESPACES E.F.T.. ESPACES E.F.T. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACES E.F.T.. Leave a respond for ESPACES E.F.T.. ESPACES E.F.T. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACES E.F.T. op de google maps. Adres en contacten ESPACES E.F.T.
Location of ESPACES E.F.T. on the google maps. Address and contacts of ESPACES E.F.T.

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACES E.F.T. ESPACES E.F.T.: GROEP ARGENTA | MARK DE VOGELAERE | COIFFURE CHRISTINE | Fédération de Lutte Contre les Maladies du Bétail ASBL | PRESIDAN

Other related companies as ESPACES E.F.T.: GROEP ARGENTA | MARK DE VOGELAERE | COIFFURE CHRISTINE | Fédération de Lutte Contre les Maladies du Bétail ASBL | PRESIDAN

ESPACES E.F.T. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACES E.F.T., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf ESPACES E.F.T. bevindt zich op het adres: LIENNE 7; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Travaux de pl?trage. Peinture. Construction de maisons. Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Services: Nettoyage de Fenêtres..
De hoofdactiviteit van ESPACES E.F.T. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACES E.F.T. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACES E.F.T., openstaande posities, locatie van ESPACES E.F.T. op de kaart.

ESPACES E.F.T. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACES E.F.T., company assigned to the tax number BE09786865234. The company ESPACES E.F.T. is located at the address: LIENNE 7; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Travaux de pl?trage. Peinture. Construction de maisons. Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Services: Nettoyage de Fenêtres..
The main activity of ESPACES E.F.T. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACES E.F.T. is not available. You also can look at reviews of ESPACES E.F.T., open positions, location of ESPACES E.F.T. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACES E.F.T., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACES E.F.T., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACES E.F.T., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACES E.F.T., employees, financial statistics.