BUREAU POLLAK G. & B.

Contactgegevens BUREAU POLLAK G. & B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU POLLAK G. & B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU POLLAK G. & B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAUDENAARDESTRAAT 72; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25692907 (+32-25692907) 25692907 (+32-25692907)

Fax (fax): +32 (53) 450-26-28 +32 (53) 450-26-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU POLLAK G. & B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU POLLAK G. & B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU POLLAK G. & B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU POLLAK G. & B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU POLLAK G. & B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU POLLAK G. & B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU POLLAK G. & B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU POLLAK G. & B.
Products information BUREAU POLLAK G. & B.

BTW identificatienummer (tax): BE07614044189
Ondernemingsnummer: 7624755859
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BUREAU POLLAK G. & B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU POLLAK G. & B.
(Get full report from official database of BE for BUREAU POLLAK G. & B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU POLLAK G. & B.
Addition kinds of activities for BUREAU POLLAK G. & B.

078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
34431000. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services

Werken bij BUREAU POLLAK G. & B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU POLLAK G. & B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU POLLAK G. & B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU POLLAK G. & B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

Zoek naar antwoorden van BUREAU POLLAK G. & B. in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU POLLAK G. & B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU POLLAK G. & B.. Laat een reactie achter voor BUREAU POLLAK G. & B.. BUREAU POLLAK G. & B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU POLLAK G. & B.. Leave a respond for BUREAU POLLAK G. & B.. BUREAU POLLAK G. & B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU POLLAK G. & B. op de google maps. Adres en contacten BUREAU POLLAK G. & B.
Location of BUREAU POLLAK G. & B. on the google maps. Address and contacts of BUREAU POLLAK G. & B.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU POLLAK G. & B. BUREAU POLLAK G. & B.: VZW BLM | T VEERHUIS BVBA | AE. Fourniture NV | R.L.M.O.A. AYWAILLE | VANOVERMEIRE VINCIANE

Other related companies as BUREAU POLLAK G. & B.: VZW BLM | T VEERHUIS BVBA | AE. Fourniture NV | R.L.M.O.A. AYWAILLE | VANOVERMEIRE VINCIANE

BUREAU POLLAK G. & B. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU POLLAK G. & B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07614044189. Het bedrijf BUREAU POLLAK G. & B. bevindt zich op het adres: KAUDENAARDESTRAAT 72; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUREAU POLLAK G. & B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU POLLAK G. & B. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU POLLAK G. & B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU POLLAK G. & B., openstaande posities, locatie van BUREAU POLLAK G. & B. op de kaart.

BUREAU POLLAK G. & B. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU POLLAK G. & B., company assigned to the tax number BE07614044189. The company BUREAU POLLAK G. & B. is located at the address: KAUDENAARDESTRAAT 72; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUREAU POLLAK G. & B. were not found.
The main activity of BUREAU POLLAK G. & B. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU POLLAK G. & B. is not available. You also can look at reviews of BUREAU POLLAK G. & B., open positions, location of BUREAU POLLAK G. & B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU POLLAK G. & B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU POLLAK G. & B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU POLLAK G. & B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU POLLAK G. & B., employees, financial statistics.