Nielen Joseph SPRLU

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Nielen Joseph SPRLU
Private companiesEducational Services • Nielen Joseph SPRLU

Contactgegevens Nielen Joseph SPRLU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nielen Joseph SPRLU: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nielen Joseph SPRLU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mabompr茅 42; 6663; Houffalize (Mabompr茅), België

Telefoon (phone): 061 28 89 52; 0495 54 12 99 (+32-061 28 89 52; 0495 54 12 99) 061 28 89 52; 0495 54 12 99 (+32-061 28 89 52; 0495 54 12 99)

Fax (fax): 061 28 89 37; 061 28 89 52 (+32-061 28 89 37; 061 28 89 52) 061 28 89 37; 061 28 89 52 (+32-061 28 89 37; 061 28 89 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nielen Joseph SPRLU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nielen Joseph SPRLU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nielen Joseph SPRLU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nielen Joseph SPRLU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nielen Joseph SPRLU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nielen Joseph SPRLU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nielen Joseph SPRLU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nielen Joseph SPRLU
Products information Nielen Joseph SPRLU

BTW identificatienummer (tax): BE04194000244
Ondernemingsnummer: 3356567382
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Gas - Household

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nielen Joseph SPRLU
(Get full report from official database of BE for Nielen Joseph SPRLU)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nielen Joseph SPRLU
Addition kinds of activities for Nielen Joseph SPRLU

703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
24480201. Pallets, hout | Pallets, wood
28359903. Cytologie en histologie diagnostische middelen | Cytology and histology diagnostic agents
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service
94310403. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, provincie overheid | Administration of public health programs, county government

Werken bij Nielen Joseph SPRLU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nielen Joseph SPRLU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nielen Joseph SPRLU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nielen Joseph SPRLU. Looking for open vacancies in other companies

 • Account manager (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

 • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

 • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

 • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

 • Bekister - polierder (OESELGEM)

  Regio: OESELGEM

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

 • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

 • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: STAS

  Type: Vaste Job

  Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

 • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van Nielen Joseph SPRLU in sociale netwerken
Look for responds of Nielen Joseph SPRLU in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nielen Joseph SPRLU. Laat een reactie achter voor Nielen Joseph SPRLU. Nielen Joseph SPRLU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nielen Joseph SPRLU. Leave a respond for Nielen Joseph SPRLU. Nielen Joseph SPRLU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nielen Joseph SPRLU op de google maps. Adres en contacten Nielen Joseph SPRLU
Location of Nielen Joseph SPRLU on the google maps. Address and contacts of Nielen Joseph SPRLU

Andere gerelateerde bedrijven als come Nielen Joseph SPRLU Nielen Joseph SPRLU: Tack Boekhoudkantoor BVBA | De Cooman P | FREDDY SZTELKOWICZ | B.J.TRADING sprl | AL MUBARAK TRADING

Other related companies as Nielen Joseph SPRLU: Tack Boekhoudkantoor BVBA | De Cooman P | FREDDY SZTELKOWICZ | B.J.TRADING sprl | AL MUBARAK TRADING

Nielen Joseph SPRLU is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nielen Joseph SPRLU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04194000244. Het bedrijf Nielen Joseph SPRLU bevindt zich op het adres: Mabompr茅 42; 6663; Houffalize (Mabompr茅). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Gas - Household.
De hoofdactiviteit van Nielen Joseph SPRLU is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nielen Joseph SPRLU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nielen Joseph SPRLU, openstaande posities, locatie van Nielen Joseph SPRLU op de kaart.

Nielen Joseph SPRLU is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nielen Joseph SPRLU, company assigned to the tax number BE04194000244. The company Nielen Joseph SPRLU is located at the address: Mabompr茅 42; 6663; Houffalize (Mabompr茅). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuel oils. List of products are Gas - Household.
The main activity of Nielen Joseph SPRLU is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nielen Joseph SPRLU is not available. You also can look at reviews of Nielen Joseph SPRLU, open positions, location of Nielen Joseph SPRLU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nielen Joseph SPRLU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nielen Joseph SPRLU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nielen Joseph SPRLU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nielen Joseph SPRLU, employees, financial statistics.