B.J.TRADING sprl

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • B.J.TRADING sprl
Private companiesEducational Services • B.J.TRADING sprl

Contactgegevens B.J.TRADING sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.J.TRADING sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.J.TRADING sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Louise, 207 Bte 10 n/a, Brussels, 1180 1180, België

Telefoon (phone): 32 023440500 32 023440500

Fax (fax): 32 023457733 32 023457733

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.J.TRADING sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.J.TRADING sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.J.TRADING sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.J.TRADING sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.J.TRADING sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.J.TRADING sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.J.TRADING sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.J.TRADING sprl
Products information B.J.TRADING sprl

BTW identificatienummer (tax): BE05897155761
Ondernemingsnummer: 1211212158
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in B.J.TRADING sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.J.TRADING sprl
(Get full report from official database of BE for B.J.TRADING sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.J.TRADING sprl
Addition kinds of activities for B.J.TRADING sprl

452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
38120120. Infrarood object detectie apparatuur | Infrared object detection equipment
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local
80690101. Alcoholisme rehabilitatie ziekenhuis | Alcoholism rehabilitation hospital

Werken bij B.J.TRADING sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.J.TRADING sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.J.TRADING sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.J.TRADING sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van B.J.TRADING sprl in sociale netwerken
Look for responds of B.J.TRADING sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.J.TRADING sprl. Laat een reactie achter voor B.J.TRADING sprl. B.J.TRADING sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.J.TRADING sprl. Leave a respond for B.J.TRADING sprl. B.J.TRADING sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.J.TRADING sprl op de google maps. Adres en contacten B.J.TRADING sprl
Location of B.J.TRADING sprl on the google maps. Address and contacts of B.J.TRADING sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come B.J.TRADING sprl B.J.TRADING sprl: Monsel Parapluies | DANIEL JOYE | PEETERS MOTORS NV | Logos BVBA | Van Den Bergh

Other related companies as B.J.TRADING sprl: Monsel Parapluies | DANIEL JOYE | PEETERS MOTORS NV | Logos BVBA | Van Den Bergh

B.J.TRADING sprl is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.J.TRADING sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05897155761. Het bedrijf B.J.TRADING sprl bevindt zich op het adres: Av. Louise, 207 Bte 10 n/a, Brussels, 1180 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in B.J.TRADING sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.J.TRADING sprl is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.J.TRADING sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.J.TRADING sprl, openstaande posities, locatie van B.J.TRADING sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.J.TRADING sprl is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.J.TRADING sprl, company assigned to the tax number BE05897155761. The company B.J.TRADING sprl is located at the address: Av. Louise, 207 Bte 10 n/a, Brussels, 1180 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in B.J.TRADING sprl were not found.
The main activity of B.J.TRADING sprl is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.J.TRADING sprl is not available. You also can look at reviews of B.J.TRADING sprl, open positions, location of B.J.TRADING sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.J.TRADING sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.J.TRADING sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.J.TRADING sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.J.TRADING sprl, employees, financial statistics.