Gaarkeuken 110

Contactgegevens Gaarkeuken 110: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gaarkeuken 110: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gaarkeuken 110

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosseschijnstraat 21; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 541 00 30 (+32-03 541 00 30) 03 541 00 30 (+32-03 541 00 30)

Fax (fax): +32 (53) 906-27-69 +32 (53) 906-27-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gaarkeuken 110: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gaarkeuken 110"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gaarkeuken 110"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gaarkeuken 110, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gaarkeuken 110. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gaarkeuken 110, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gaarkeuken 110. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gaarkeuken 110
Products information Gaarkeuken 110

BTW identificatienummer (tax): BE01074157714
Ondernemingsnummer: 8525909423
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Gaarkeuken 110 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gaarkeuken 110
(Get full report from official database of BE for Gaarkeuken 110)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gaarkeuken 110
Addition kinds of activities for Gaarkeuken 110

391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard

Werken bij Gaarkeuken 110: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gaarkeuken 110: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gaarkeuken 110. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gaarkeuken 110. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van Gaarkeuken 110 in sociale netwerken
Look for responds of Gaarkeuken 110 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gaarkeuken 110. Laat een reactie achter voor Gaarkeuken 110. Gaarkeuken 110 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gaarkeuken 110. Leave a respond for Gaarkeuken 110. Gaarkeuken 110 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gaarkeuken 110 op de google maps. Adres en contacten Gaarkeuken 110
Location of Gaarkeuken 110 on the google maps. Address and contacts of Gaarkeuken 110

Andere gerelateerde bedrijven als come Gaarkeuken 110 Gaarkeuken 110: Debatty P | LUMELUX BEVEILIGINGSSYSTEMEN | COUTURE EMMANUEL LAURENT | FISCO RULLES | DVV

Other related companies as Gaarkeuken 110: Debatty P | LUMELUX BEVEILIGINGSSYSTEMEN | COUTURE EMMANUEL LAURENT | FISCO RULLES | DVV

Gaarkeuken 110 is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gaarkeuken 110, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01074157714. Het bedrijf Gaarkeuken 110 bevindt zich op het adres: Vosseschijnstraat 21; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 300,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Gaarkeuken 110 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gaarkeuken 110 is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gaarkeuken 110 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gaarkeuken 110, openstaande posities, locatie van Gaarkeuken 110 op de kaart.

Gaarkeuken 110 is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gaarkeuken 110, company assigned to the tax number BE01074157714. The company Gaarkeuken 110 is located at the address: Vosseschijnstraat 21; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 300,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Gaarkeuken 110 were not found.
The main activity of Gaarkeuken 110 is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gaarkeuken 110 is not available. You also can look at reviews of Gaarkeuken 110, open positions, location of Gaarkeuken 110 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gaarkeuken 110, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gaarkeuken 110, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gaarkeuken 110, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gaarkeuken 110, employees, financial statistics.