COUTURE EMMANUEL LAURENT

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • COUTURE EMMANUEL LAURENT
Private companiesSocial Services • COUTURE EMMANUEL LAURENT

Contactgegevens COUTURE EMMANUEL LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUTURE EMMANUEL LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUTURE EMMANUEL LAURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANFRAYSTRAAT 21; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26481520 (+32-26481520) 26481520 (+32-26481520)

Fax (fax): +32 (68) 364-37-40 +32 (68) 364-37-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUTURE EMMANUEL LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUTURE EMMANUEL LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUTURE EMMANUEL LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUTURE EMMANUEL LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUTURE EMMANUEL LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUTURE EMMANUEL LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUTURE EMMANUEL LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUTURE EMMANUEL LAURENT
Products information COUTURE EMMANUEL LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE07305328369
Ondernemingsnummer: 7100708007
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in COUTURE EMMANUEL LAURENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ontwerpers and designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUTURE EMMANUEL LAURENT
(Get full report from official database of BE for COUTURE EMMANUEL LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUTURE EMMANUEL LAURENT
Addition kinds of activities for COUTURE EMMANUEL LAURENT

2823. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
34310102. Lavatoria, gelakt ijzer of ander metaal | Lavatories, enameled iron or other metal
56329903. Kostuum juwelen | Costume jewelry
58129900. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij COUTURE EMMANUEL LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUTURE EMMANUEL LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUTURE EMMANUEL LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUTURE EMMANUEL LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van COUTURE EMMANUEL LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of COUTURE EMMANUEL LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUTURE EMMANUEL LAURENT. Laat een reactie achter voor COUTURE EMMANUEL LAURENT. COUTURE EMMANUEL LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUTURE EMMANUEL LAURENT. Leave a respond for COUTURE EMMANUEL LAURENT. COUTURE EMMANUEL LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUTURE EMMANUEL LAURENT op de google maps. Adres en contacten COUTURE EMMANUEL LAURENT
Location of COUTURE EMMANUEL LAURENT on the google maps. Address and contacts of COUTURE EMMANUEL LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come COUTURE EMMANUEL LAURENT COUTURE EMMANUEL LAURENT: BRINS D'HERBE | GARDEN CENTER. MELOTTE | AMICALE CYCLO-TOURISTE - BONCELLES | CAMPS MEUBELEN | FRANK VAN NIEULANDE

Other related companies as COUTURE EMMANUEL LAURENT: BRINS D'HERBE | GARDEN CENTER. MELOTTE | AMICALE CYCLO-TOURISTE - BONCELLES | CAMPS MEUBELEN | FRANK VAN NIEULANDE

COUTURE EMMANUEL LAURENT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUTURE EMMANUEL LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07305328369. Het bedrijf COUTURE EMMANUEL LAURENT bevindt zich op het adres: LANFRAYSTRAAT 21; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ontwerpers and designers. Producten gemaakt in COUTURE EMMANUEL LAURENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUTURE EMMANUEL LAURENT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUTURE EMMANUEL LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUTURE EMMANUEL LAURENT, openstaande posities, locatie van COUTURE EMMANUEL LAURENT op de kaart.

COUTURE EMMANUEL LAURENT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUTURE EMMANUEL LAURENT, company assigned to the tax number BE07305328369. The company COUTURE EMMANUEL LAURENT is located at the address: LANFRAYSTRAAT 21; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ontwerpers and designers. Products created in COUTURE EMMANUEL LAURENT were not found.
The main activity of COUTURE EMMANUEL LAURENT is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COUTURE EMMANUEL LAURENT is not available. You also can look at reviews of COUTURE EMMANUEL LAURENT, open positions, location of COUTURE EMMANUEL LAURENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUTURE EMMANUEL LAURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUTURE EMMANUEL LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUTURE EMMANUEL LAURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUTURE EMMANUEL LAURENT, employees, financial statistics.