FRANCISCUS VANDERSANDE

Contactgegevens FRANCISCUS VANDERSANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCISCUS VANDERSANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCISCUS VANDERSANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJGMAALSESTEENWEG 19; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 16601686 (+32-16601686) 16601686 (+32-16601686)

Fax (fax): +32 (59) 707-22-53 +32 (59) 707-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCISCUS VANDERSANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCISCUS VANDERSANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCISCUS VANDERSANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCISCUS VANDERSANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCISCUS VANDERSANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCISCUS VANDERSANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCISCUS VANDERSANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCISCUS VANDERSANDE
Products information FRANCISCUS VANDERSANDE

BTW identificatienummer (tax): BE03447204589
Ondernemingsnummer: 9703643798
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FRANCISCUS VANDERSANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCISCUS VANDERSANDE
(Get full report from official database of BE for FRANCISCUS VANDERSANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCISCUS VANDERSANDE
Addition kinds of activities for FRANCISCUS VANDERSANDE

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
245100. Mobiele huizen | Mobile homes
254103. Teller en wastafel | Counter and sink tops
341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
22419904. Glas smalle stoffen | Glass narrow fabrics
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
32720714. Muur- en plafondpanden, beton | Wall and ceiling squares, concrete
35590600. ovens | Kilns
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end

Werken bij FRANCISCUS VANDERSANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCISCUS VANDERSANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCISCUS VANDERSANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCISCUS VANDERSANDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

Zoek naar antwoorden van FRANCISCUS VANDERSANDE in sociale netwerken
Look for responds of FRANCISCUS VANDERSANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCISCUS VANDERSANDE. Laat een reactie achter voor FRANCISCUS VANDERSANDE. FRANCISCUS VANDERSANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCISCUS VANDERSANDE. Leave a respond for FRANCISCUS VANDERSANDE. FRANCISCUS VANDERSANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCISCUS VANDERSANDE op de google maps. Adres en contacten FRANCISCUS VANDERSANDE
Location of FRANCISCUS VANDERSANDE on the google maps. Address and contacts of FRANCISCUS VANDERSANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCISCUS VANDERSANDE FRANCISCUS VANDERSANDE: COIFFURE JACQUES & JEANINE | MOOSEN & ZN | Senso | F. DE S?LYS | Bockstael MFJ (Bureau)

Other related companies as FRANCISCUS VANDERSANDE: COIFFURE JACQUES & JEANINE | MOOSEN & ZN | Senso | F. DE S?LYS | Bockstael MFJ (Bureau)

FRANCISCUS VANDERSANDE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCISCUS VANDERSANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03447204589. Het bedrijf FRANCISCUS VANDERSANDE bevindt zich op het adres: WIJGMAALSESTEENWEG 19; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in FRANCISCUS VANDERSANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCISCUS VANDERSANDE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCISCUS VANDERSANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCISCUS VANDERSANDE, openstaande posities, locatie van FRANCISCUS VANDERSANDE op de kaart.

FRANCISCUS VANDERSANDE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCISCUS VANDERSANDE, company assigned to the tax number BE03447204589. The company FRANCISCUS VANDERSANDE is located at the address: WIJGMAALSESTEENWEG 19; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in FRANCISCUS VANDERSANDE were not found.
The main activity of FRANCISCUS VANDERSANDE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCISCUS VANDERSANDE is not available. You also can look at reviews of FRANCISCUS VANDERSANDE, open positions, location of FRANCISCUS VANDERSANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCISCUS VANDERSANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCISCUS VANDERSANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCISCUS VANDERSANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCISCUS VANDERSANDE, employees, financial statistics.