Bockstael MFJ (Bureau)

Contactgegevens Bockstael MFJ (Bureau): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bockstael MFJ (Bureau): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bockstael MFJ (Bureau)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arenbergstraat 13; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 225 00 60 (+32-03 225 00 60) 03 225 00 60 (+32-03 225 00 60)

Fax (fax): 03 233 71 62 (+32-03 233 71 62) 03 233 71 62 (+32-03 233 71 62)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bockstael MFJ (Bureau): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bockstael MFJ (Bureau)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bockstael MFJ (Bureau)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bockstael MFJ (Bureau), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bockstael MFJ (Bureau). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bockstael MFJ (Bureau), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bockstael MFJ (Bureau). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bockstael MFJ (Bureau)
Products information Bockstael MFJ (Bureau)

BTW identificatienummer (tax): BE02329071044
Ondernemingsnummer: 3858093261
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Copyright services

Product categorie (product category): Patent and trademark agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bockstael MFJ (Bureau)
(Get full report from official database of BE for Bockstael MFJ (Bureau))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bockstael MFJ (Bureau)
Addition kinds of activities for Bockstael MFJ (Bureau)

864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
27320100. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
50840510. Metaalbewerkingsmachines | Metalworking machinery

Werken bij Bockstael MFJ (Bureau): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bockstael MFJ (Bureau): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bockstael MFJ (Bureau). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bockstael MFJ (Bureau). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Bockstael MFJ (Bureau) in sociale netwerken
Look for responds of Bockstael MFJ (Bureau) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bockstael MFJ (Bureau). Laat een reactie achter voor Bockstael MFJ (Bureau). Bockstael MFJ (Bureau) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bockstael MFJ (Bureau). Leave a respond for Bockstael MFJ (Bureau). Bockstael MFJ (Bureau) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bockstael MFJ (Bureau) op de google maps. Adres en contacten Bockstael MFJ (Bureau)
Location of Bockstael MFJ (Bureau) on the google maps. Address and contacts of Bockstael MFJ (Bureau)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bockstael MFJ (Bureau) Bockstael MFJ (Bureau): NELLES FRÈRES SA | De Jonge Hilde | Cats & Dogs | DI | Federation de l'Industrie Europeenne de la Construction

Other related companies as Bockstael MFJ (Bureau): NELLES FRÈRES SA | De Jonge Hilde | Cats & Dogs | DI | Federation de l'Industrie Europeenne de la Construction

Bockstael MFJ (Bureau) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bockstael MFJ (Bureau), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02329071044. Het bedrijf Bockstael MFJ (Bureau) bevindt zich op het adres: Arenbergstraat 13; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Patent and trademark agencies. Lijst met producten zijn Copyright services.
De hoofdactiviteit van Bockstael MFJ (Bureau) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bockstael MFJ (Bureau) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bockstael MFJ (Bureau), openstaande posities, locatie van Bockstael MFJ (Bureau) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bockstael MFJ (Bureau) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bockstael MFJ (Bureau), company assigned to the tax number BE02329071044. The company Bockstael MFJ (Bureau) is located at the address: Arenbergstraat 13; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Patent and trademark agencies. List of products are Copyright services.
The main activity of Bockstael MFJ (Bureau) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bockstael MFJ (Bureau) is not available. You also can look at reviews of Bockstael MFJ (Bureau), open positions, location of Bockstael MFJ (Bureau) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bockstael MFJ (Bureau), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bockstael MFJ (Bureau), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bockstael MFJ (Bureau), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bockstael MFJ (Bureau), employees, financial statistics.