De Jonge Hilde

Contactgegevens De Jonge Hilde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Jonge Hilde: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Jonge Hilde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 43; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), België

Telefoon (phone): 015 75 73 44 (+32-015 75 73 44) 015 75 73 44 (+32-015 75 73 44)

Fax (fax): +32 (51) 886-40-23 +32 (51) 886-40-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Jonge Hilde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Jonge Hilde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Jonge Hilde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Jonge Hilde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Jonge Hilde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Jonge Hilde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Jonge Hilde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Jonge Hilde
Products information De Jonge Hilde

BTW identificatienummer (tax): BE04016296386
Ondernemingsnummer: 4744415283
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in De Jonge Hilde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Jonge Hilde
(Get full report from official database of BE for De Jonge Hilde)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Jonge Hilde
Addition kinds of activities for De Jonge Hilde

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
395100. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
23899907. Begrafenissen | Burial garments
27540303. Speelkaarten: gravure printing | Playing cards: gravure printing
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
32639901. Commercieel serviesgoed of keukenartikelen, fijn aardewerk | Commercial tableware or kitchen articles, fine earthenware
36489908. Zwembad verlichting fixtures | Swimming pool lighting fixtures
38270114. Phototheodolites | Phototheodolites

Werken bij De Jonge Hilde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Jonge Hilde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Jonge Hilde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Jonge Hilde. Looking for open vacancies in other companies

 • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

 • Calculator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

 • CNC OPERATOR (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

 • Loodgieter (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Knokke zijn wij op zoek naar een LOODGIETER

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Wegenwerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

 • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

 • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

Zoek naar antwoorden van De Jonge Hilde in sociale netwerken
Look for responds of De Jonge Hilde in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Jonge Hilde. Laat een reactie achter voor De Jonge Hilde. De Jonge Hilde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Jonge Hilde. Leave a respond for De Jonge Hilde. De Jonge Hilde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Jonge Hilde op de google maps. Adres en contacten De Jonge Hilde
Location of De Jonge Hilde on the google maps. Address and contacts of De Jonge Hilde

Andere gerelateerde bedrijven als come De Jonge Hilde De Jonge Hilde: VLAMINCK ZN BVBA | EKMAN ET CIE | SPRIET LUDWIG | COIFFURE NICOLE | CHRISTIAN HEINEMANN

Other related companies as De Jonge Hilde: VLAMINCK ZN BVBA | EKMAN ET CIE | SPRIET LUDWIG | COIFFURE NICOLE | CHRISTIAN HEINEMANN

De Jonge Hilde is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Jonge Hilde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04016296386. Het bedrijf De Jonge Hilde bevindt zich op het adres: Dorp 43; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 196,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Jonge Hilde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Jonge Hilde is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Jonge Hilde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Jonge Hilde, openstaande posities, locatie van De Jonge Hilde op de kaart.

De Jonge Hilde is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Jonge Hilde, company assigned to the tax number BE04016296386. The company De Jonge Hilde is located at the address: Dorp 43; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 196,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Jonge Hilde were not found.
The main activity of De Jonge Hilde is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Jonge Hilde is not available. You also can look at reviews of De Jonge Hilde, open positions, location of De Jonge Hilde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Jonge Hilde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Jonge Hilde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Jonge Hilde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Jonge Hilde, employees, financial statistics.