Eliko Fiduciaire BVBA

Contactgegevens Eliko Fiduciaire BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eliko Fiduciaire BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eliko Fiduciaire BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berlaarbaan 203A; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 55 15 11 (+32-015 55 15 11) 015 55 15 11 (+32-015 55 15 11)

Fax (fax): 015 55 70 22 (+32-015 55 70 22) 015 55 70 22 (+32-015 55 70 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eliko Fiduciaire BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eliko Fiduciaire BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eliko Fiduciaire BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eliko Fiduciaire BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eliko Fiduciaire BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eliko Fiduciaire BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eliko Fiduciaire BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eliko Fiduciaire BVBA
Products information Eliko Fiduciaire BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04099517822
Ondernemingsnummer: 6751342773
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Eliko Fiduciaire BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eliko Fiduciaire BVBA
(Get full report from official database of BE for Eliko Fiduciaire BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eliko Fiduciaire BVBA
Addition kinds of activities for Eliko Fiduciaire BVBA

602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
20450100. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial

Werken bij Eliko Fiduciaire BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eliko Fiduciaire BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eliko Fiduciaire BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eliko Fiduciaire BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Eliko Fiduciaire BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Eliko Fiduciaire BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eliko Fiduciaire BVBA. Laat een reactie achter voor Eliko Fiduciaire BVBA. Eliko Fiduciaire BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eliko Fiduciaire BVBA. Leave a respond for Eliko Fiduciaire BVBA. Eliko Fiduciaire BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eliko Fiduciaire BVBA op de google maps. Adres en contacten Eliko Fiduciaire BVBA
Location of Eliko Fiduciaire BVBA on the google maps. Address and contacts of Eliko Fiduciaire BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eliko Fiduciaire BVBA Eliko Fiduciaire BVBA: MAATSCHAPP. JONGERENAKTIE | Lift-Elec | BAKKERIJ VAN DE VEN E. | Fran?ois Guy | Studio Laventa

Other related companies as Eliko Fiduciaire BVBA: MAATSCHAPP. JONGERENAKTIE | Lift-Elec | BAKKERIJ VAN DE VEN E. | Fran?ois Guy | Studio Laventa

Eliko Fiduciaire BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eliko Fiduciaire BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04099517822. Het bedrijf Eliko Fiduciaire BVBA bevindt zich op het adres: Berlaarbaan 203A; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Eliko Fiduciaire BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eliko Fiduciaire BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eliko Fiduciaire BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eliko Fiduciaire BVBA, openstaande posities, locatie van Eliko Fiduciaire BVBA op de kaart.

Eliko Fiduciaire BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eliko Fiduciaire BVBA, company assigned to the tax number BE04099517822. The company Eliko Fiduciaire BVBA is located at the address: Berlaarbaan 203A; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Eliko Fiduciaire BVBA were not found.
The main activity of Eliko Fiduciaire BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eliko Fiduciaire BVBA is not available. You also can look at reviews of Eliko Fiduciaire BVBA, open positions, location of Eliko Fiduciaire BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eliko Fiduciaire BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eliko Fiduciaire BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eliko Fiduciaire BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eliko Fiduciaire BVBA, employees, financial statistics.