BAKKERIJ VAN DE VEN E.

Contactgegevens BAKKERIJ VAN DE VEN E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VAN DE VEN E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VAN DE VEN E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMZENSTRAAT 53; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34400569 (+32-34400569) 34400569 (+32-34400569)

Fax (fax): +32 (84) 911-41-75 +32 (84) 911-41-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VAN DE VEN E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VAN DE VEN E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VAN DE VEN E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VAN DE VEN E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VAN DE VEN E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VAN DE VEN E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VAN DE VEN E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VAN DE VEN E.
Products information BAKKERIJ VAN DE VEN E.

BTW identificatienummer (tax): BE05361572265
Ondernemingsnummer: 9414154052
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BAKKERIJ VAN DE VEN E. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VAN DE VEN E.
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VAN DE VEN E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VAN DE VEN E.
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VAN DE VEN E.

02720000. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
20929905. Vis, bevroren: bereid | Fish, frozen: prepared
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
36120304. Elektrische oven transformatoren | Electric furnace transformers
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
44990302. Bootlever, behalve plezier | Boat livery, except pleasure
50320600. Lime bouwproducten | Lime building products
83220604. Buurtcentrum | Neighborhood center

Werken bij BAKKERIJ VAN DE VEN E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VAN DE VEN E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VAN DE VEN E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VAN DE VEN E.. Looking for open vacancies in other companies

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VAN DE VEN E. in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VAN DE VEN E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VAN DE VEN E.. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VAN DE VEN E.. BAKKERIJ VAN DE VEN E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VAN DE VEN E.. Leave a respond for BAKKERIJ VAN DE VEN E.. BAKKERIJ VAN DE VEN E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VAN DE VEN E. op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VAN DE VEN E.
Location of BAKKERIJ VAN DE VEN E. on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VAN DE VEN E.

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VAN DE VEN E. BAKKERIJ VAN DE VEN E.: ALITECH | Diamaxx NV | MAARTEN DAMBRE | CARREFOUR - MAXITEC | WIT-GELE KRUIS

Other related companies as BAKKERIJ VAN DE VEN E.: ALITECH | Diamaxx NV | MAARTEN DAMBRE | CARREFOUR - MAXITEC | WIT-GELE KRUIS

BAKKERIJ VAN DE VEN E. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VAN DE VEN E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05361572265. Het bedrijf BAKKERIJ VAN DE VEN E. bevindt zich op het adres: GEMZENSTRAAT 53; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ VAN DE VEN E. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VAN DE VEN E. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VAN DE VEN E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VAN DE VEN E., openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VAN DE VEN E. op de kaart.

BAKKERIJ VAN DE VEN E. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VAN DE VEN E., company assigned to the tax number BE05361572265. The company BAKKERIJ VAN DE VEN E. is located at the address: GEMZENSTRAAT 53; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ VAN DE VEN E. were not found.
The main activity of BAKKERIJ VAN DE VEN E. is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VAN DE VEN E. is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VAN DE VEN E., open positions, location of BAKKERIJ VAN DE VEN E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VAN DE VEN E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VAN DE VEN E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VAN DE VEN E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VAN DE VEN E., employees, financial statistics.