P.H.D.-V.D.P.

Contactgegevens P.H.D.-V.D.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.H.D.-V.D.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.H.D.-V.D.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BERGER 25; 1428; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23846934 (+32-23846934) 23846934 (+32-23846934)

Fax (fax): +32 (87) 765-80-15 +32 (87) 765-80-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.H.D.-V.D.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.H.D.-V.D.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.H.D.-V.D.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.H.D.-V.D.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.H.D.-V.D.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.H.D.-V.D.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.H.D.-V.D.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.H.D.-V.D.P.
Products information P.H.D.-V.D.P.

BTW identificatienummer (tax): BE09367187500
Ondernemingsnummer: 2793792724
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.H.D.-V.D.P.
(Get full report from official database of BE for P.H.D.-V.D.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.H.D.-V.D.P.
Addition kinds of activities for P.H.D.-V.D.P.

511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent
73770000. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij P.H.D.-V.D.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.H.D.-V.D.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.H.D.-V.D.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.H.D.-V.D.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van P.H.D.-V.D.P. in sociale netwerken
Look for responds of P.H.D.-V.D.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.H.D.-V.D.P.. Laat een reactie achter voor P.H.D.-V.D.P.. P.H.D.-V.D.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.H.D.-V.D.P.. Leave a respond for P.H.D.-V.D.P.. P.H.D.-V.D.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.H.D.-V.D.P. op de google maps. Adres en contacten P.H.D.-V.D.P.
Location of P.H.D.-V.D.P. on the google maps. Address and contacts of P.H.D.-V.D.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come P.H.D.-V.D.P. P.H.D.-V.D.P.: DANY SMET | JULIENNE PAUWELS | WILLY COPPENS | ANDRE DEWANCKELE | POISSONNIER

Other related companies as P.H.D.-V.D.P.: DANY SMET | JULIENNE PAUWELS | WILLY COPPENS | ANDRE DEWANCKELE | POISSONNIER

P.H.D.-V.D.P. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.H.D.-V.D.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09367187500. Het bedrijf P.H.D.-V.D.P. bevindt zich op het adres: RUE DU BERGER 25; 1428; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van P.H.D.-V.D.P. is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.H.D.-V.D.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.H.D.-V.D.P., openstaande posities, locatie van P.H.D.-V.D.P. op de kaart.

P.H.D.-V.D.P. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.H.D.-V.D.P., company assigned to the tax number BE09367187500. The company P.H.D.-V.D.P. is located at the address: RUE DU BERGER 25; 1428; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of P.H.D.-V.D.P. is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of P.H.D.-V.D.P. is not available. You also can look at reviews of P.H.D.-V.D.P., open positions, location of P.H.D.-V.D.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.H.D.-V.D.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.H.D.-V.D.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.H.D.-V.D.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.H.D.-V.D.P., employees, financial statistics.