JULIENNE PAUWELS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • JULIENNE PAUWELS
Private companiesMiscellaneous Retail • JULIENNE PAUWELS

Contactgegevens JULIENNE PAUWELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIENNE PAUWELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIENNE PAUWELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN BAPTIST PITTOORSSTR. 6; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33538734 (+32-33538734) 33538734 (+32-33538734)

Fax (fax): +32 (57) 525-99-23 +32 (57) 525-99-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIENNE PAUWELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIENNE PAUWELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIENNE PAUWELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIENNE PAUWELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIENNE PAUWELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIENNE PAUWELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIENNE PAUWELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIENNE PAUWELS
Products information JULIENNE PAUWELS

BTW identificatienummer (tax): BE04994079589
Ondernemingsnummer: 3938018798
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIENNE PAUWELS
(Get full report from official database of BE for JULIENNE PAUWELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIENNE PAUWELS
Addition kinds of activities for JULIENNE PAUWELS

4522. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
38290503. Geiger tellers | Geiger counters
51940202. Snuif | Snuff

Werken bij JULIENNE PAUWELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIENNE PAUWELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIENNE PAUWELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIENNE PAUWELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

Zoek naar antwoorden van JULIENNE PAUWELS in sociale netwerken
Look for responds of JULIENNE PAUWELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIENNE PAUWELS. Laat een reactie achter voor JULIENNE PAUWELS. JULIENNE PAUWELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIENNE PAUWELS. Leave a respond for JULIENNE PAUWELS. JULIENNE PAUWELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIENNE PAUWELS op de google maps. Adres en contacten JULIENNE PAUWELS
Location of JULIENNE PAUWELS on the google maps. Address and contacts of JULIENNE PAUWELS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIENNE PAUWELS JULIENNE PAUWELS: SEGAERT | Finnegans Inn | Beckers-SDE | AGENCE IMMOGRA | JOZEF MARIS

Other related companies as JULIENNE PAUWELS: SEGAERT | Finnegans Inn | Beckers-SDE | AGENCE IMMOGRA | JOZEF MARIS

JULIENNE PAUWELS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIENNE PAUWELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04994079589. Het bedrijf JULIENNE PAUWELS bevindt zich op het adres: JAN BAPTIST PITTOORSSTR. 6; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 224,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van JULIENNE PAUWELS is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIENNE PAUWELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIENNE PAUWELS, openstaande posities, locatie van JULIENNE PAUWELS op de kaart.

JULIENNE PAUWELS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIENNE PAUWELS, company assigned to the tax number BE04994079589. The company JULIENNE PAUWELS is located at the address: JAN BAPTIST PITTOORSSTR. 6; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 224,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of JULIENNE PAUWELS is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIENNE PAUWELS is not available. You also can look at reviews of JULIENNE PAUWELS, open positions, location of JULIENNE PAUWELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIENNE PAUWELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIENNE PAUWELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIENNE PAUWELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIENNE PAUWELS, employees, financial statistics.