Herri Batasuna / Euskadi Information

Contactgegevens Herri Batasuna / Euskadi Information: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herri Batasuna / Euskadi Information: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herri Batasuna / Euskadi Information

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. d'Auderghem 224, Brussels, BE 1040, België

Telefoon (phone): 32 2 648 47 45 32 2 648 47 45

Fax (fax): 32 2 646 30 12 32 2 646 30 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herri Batasuna / Euskadi Information: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herri Batasuna / Euskadi Information"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herri Batasuna / Euskadi Information"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herri Batasuna / Euskadi Information, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herri Batasuna / Euskadi Information. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herri Batasuna / Euskadi Information, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herri Batasuna / Euskadi Information. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herri Batasuna / Euskadi Information
Products information Herri Batasuna / Euskadi Information

BTW identificatienummer (tax): BE07934570312
Ondernemingsnummer: 8849456787
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Herri Batasuna / Euskadi Information zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herri Batasuna / Euskadi Information
(Get full report from official database of BE for Herri Batasuna / Euskadi Information)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herri Batasuna / Euskadi Information
Addition kinds of activities for Herri Batasuna / Euskadi Information

503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
738905. Reserveringsdiensten | Reservation services
20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
24991203. Doekwikkelsrollen, hout | Cloth winding reels, wood
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
58120202. Bevroren yoghurtstandaard | Frozen yogurt stand
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij Herri Batasuna / Euskadi Information: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herri Batasuna / Euskadi Information: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herri Batasuna / Euskadi Information. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herri Batasuna / Euskadi Information. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van Herri Batasuna / Euskadi Information in sociale netwerken
Look for responds of Herri Batasuna / Euskadi Information in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herri Batasuna / Euskadi Information. Laat een reactie achter voor Herri Batasuna / Euskadi Information. Herri Batasuna / Euskadi Information bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herri Batasuna / Euskadi Information. Leave a respond for Herri Batasuna / Euskadi Information. Herri Batasuna / Euskadi Information on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herri Batasuna / Euskadi Information op de google maps. Adres en contacten Herri Batasuna / Euskadi Information
Location of Herri Batasuna / Euskadi Information on the google maps. Address and contacts of Herri Batasuna / Euskadi Information

Andere gerelateerde bedrijven als come Herri Batasuna / Euskadi Information Herri Batasuna / Euskadi Information: AUGUST VAN GEEL | Debessel F | Wijnkelder (De) | HAIR FASHION DIRK | Pouppez de Kettenis B

Other related companies as Herri Batasuna / Euskadi Information: AUGUST VAN GEEL | Debessel F | Wijnkelder (De) | HAIR FASHION DIRK | Pouppez de Kettenis B

Herri Batasuna / Euskadi Information is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herri Batasuna / Euskadi Information, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934570312. Het bedrijf Herri Batasuna / Euskadi Information bevindt zich op het adres: Av. d'Auderghem 224, Brussels, BE 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Herri Batasuna / Euskadi Information zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Herri Batasuna / Euskadi Information is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herri Batasuna / Euskadi Information is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herri Batasuna / Euskadi Information, openstaande posities, locatie van Herri Batasuna / Euskadi Information op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Herri Batasuna / Euskadi Information is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herri Batasuna / Euskadi Information, company assigned to the tax number BE07934570312. The company Herri Batasuna / Euskadi Information is located at the address: Av. d'Auderghem 224, Brussels, BE 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Herri Batasuna / Euskadi Information were not found.
The main activity of Herri Batasuna / Euskadi Information is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Herri Batasuna / Euskadi Information is not available. You also can look at reviews of Herri Batasuna / Euskadi Information, open positions, location of Herri Batasuna / Euskadi Information on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herri Batasuna / Euskadi Information, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herri Batasuna / Euskadi Information, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herri Batasuna / Euskadi Information, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herri Batasuna / Euskadi Information, employees, financial statistics.