Pouppez de Kettenis B

Contactgegevens Pouppez de Kettenis B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pouppez de Kettenis B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pouppez de Kettenis B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bastijnstraat 21; 2590; Berlaar, België

Telefoon (phone): 03 482 39 90 (+32-03 482 39 90) 03 482 39 90 (+32-03 482 39 90)

Fax (fax): +32 (2) 195-87-68 +32 (2) 195-87-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pouppez de Kettenis B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pouppez de Kettenis B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pouppez de Kettenis B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pouppez de Kettenis B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pouppez de Kettenis B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pouppez de Kettenis B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pouppez de Kettenis B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pouppez de Kettenis B
Products information Pouppez de Kettenis B

BTW identificatienummer (tax): BE01117828369
Ondernemingsnummer: 3163208007
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Pouppez de Kettenis B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pouppez de Kettenis B
(Get full report from official database of BE for Pouppez de Kettenis B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pouppez de Kettenis B
Addition kinds of activities for Pouppez de Kettenis B

275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
22610205. Mildew proofing katoenen breedgeweven stoffen | Mildew proofing cotton broadwoven fabrics
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
28210200. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
45139901. Brieflevering, privé-lucht | Letter delivery, private air
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental
73599907. Verzenden container leasing | Shipping container leasing

Werken bij Pouppez de Kettenis B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pouppez de Kettenis B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pouppez de Kettenis B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pouppez de Kettenis B. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Pouppez de Kettenis B in sociale netwerken
Look for responds of Pouppez de Kettenis B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pouppez de Kettenis B. Laat een reactie achter voor Pouppez de Kettenis B. Pouppez de Kettenis B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pouppez de Kettenis B. Leave a respond for Pouppez de Kettenis B. Pouppez de Kettenis B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pouppez de Kettenis B op de google maps. Adres en contacten Pouppez de Kettenis B
Location of Pouppez de Kettenis B on the google maps. Address and contacts of Pouppez de Kettenis B

Andere gerelateerde bedrijven als come Pouppez de Kettenis B Pouppez de Kettenis B: ALDI | BELLIMER | BUREAU DALOZE | LA POSTE | KIEKENS P.

Other related companies as Pouppez de Kettenis B: ALDI | BELLIMER | BUREAU DALOZE | LA POSTE | KIEKENS P.

Pouppez de Kettenis B is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pouppez de Kettenis B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01117828369. Het bedrijf Pouppez de Kettenis B bevindt zich op het adres: Bastijnstraat 21; 2590; Berlaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Pouppez de Kettenis B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pouppez de Kettenis B is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pouppez de Kettenis B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pouppez de Kettenis B, openstaande posities, locatie van Pouppez de Kettenis B op de kaart.

Pouppez de Kettenis B is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pouppez de Kettenis B, company assigned to the tax number BE01117828369. The company Pouppez de Kettenis B is located at the address: Bastijnstraat 21; 2590; Berlaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Pouppez de Kettenis B were not found.
The main activity of Pouppez de Kettenis B is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pouppez de Kettenis B is not available. You also can look at reviews of Pouppez de Kettenis B, open positions, location of Pouppez de Kettenis B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pouppez de Kettenis B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pouppez de Kettenis B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pouppez de Kettenis B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pouppez de Kettenis B, employees, financial statistics.