EUROCABLING-COUTURIAUX

Contactgegevens EUROCABLING-COUTURIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROCABLING-COUTURIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROCABLING-COUTURIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Venelle aux Cypres 1, WAVRE, null 1300, België

Telefoon (phone): 32 75 46 83 77 32 75 46 83 77

Fax (fax): 32 10 24 82 57 32 10 24 82 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROCABLING-COUTURIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROCABLING-COUTURIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROCABLING-COUTURIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROCABLING-COUTURIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROCABLING-COUTURIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROCABLING-COUTURIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROCABLING-COUTURIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROCABLING-COUTURIAUX
Products information EUROCABLING-COUTURIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE01854461669
Ondernemingsnummer: 5422546386
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in EUROCABLING-COUTURIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROCABLING-COUTURIAUX
(Get full report from official database of BE for EUROCABLING-COUTURIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROCABLING-COUTURIAUX
Addition kinds of activities for EUROCABLING-COUTURIAUX

01749903. Lime Grove | Lime grove
34989905. Pijp secties, vervaardigd uit aangekochte pijp | Pipe sections, fabricated from purchased pipe
36510200. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
51990211. Beeldhouwwerk | Statuary
52510000. Hardwarewinkels | Hardware stores
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij EUROCABLING-COUTURIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROCABLING-COUTURIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROCABLING-COUTURIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROCABLING-COUTURIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

Zoek naar antwoorden van EUROCABLING-COUTURIAUX in sociale netwerken
Look for responds of EUROCABLING-COUTURIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROCABLING-COUTURIAUX. Laat een reactie achter voor EUROCABLING-COUTURIAUX. EUROCABLING-COUTURIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROCABLING-COUTURIAUX. Leave a respond for EUROCABLING-COUTURIAUX. EUROCABLING-COUTURIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROCABLING-COUTURIAUX op de google maps. Adres en contacten EUROCABLING-COUTURIAUX
Location of EUROCABLING-COUTURIAUX on the google maps. Address and contacts of EUROCABLING-COUTURIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROCABLING-COUTURIAUX EUROCABLING-COUTURIAUX: LES GOURMANDISES DES JUMELLES | AUBERGE LE VIEUX MOULIN | P. DE SOETE | Verfaille | ALFONS TEUNEN

Other related companies as EUROCABLING-COUTURIAUX: LES GOURMANDISES DES JUMELLES | AUBERGE LE VIEUX MOULIN | P. DE SOETE | Verfaille | ALFONS TEUNEN

EUROCABLING-COUTURIAUX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROCABLING-COUTURIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01854461669. Het bedrijf EUROCABLING-COUTURIAUX bevindt zich op het adres: Venelle aux Cypres 1, WAVRE, null 1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EUROCABLING-COUTURIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROCABLING-COUTURIAUX is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROCABLING-COUTURIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROCABLING-COUTURIAUX, openstaande posities, locatie van EUROCABLING-COUTURIAUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROCABLING-COUTURIAUX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROCABLING-COUTURIAUX, company assigned to the tax number BE01854461669. The company EUROCABLING-COUTURIAUX is located at the address: Venelle aux Cypres 1, WAVRE, null 1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EUROCABLING-COUTURIAUX were not found.
The main activity of EUROCABLING-COUTURIAUX is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROCABLING-COUTURIAUX is not available. You also can look at reviews of EUROCABLING-COUTURIAUX, open positions, location of EUROCABLING-COUTURIAUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROCABLING-COUTURIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROCABLING-COUTURIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROCABLING-COUTURIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROCABLING-COUTURIAUX, employees, financial statistics.