LES GOURMANDISES DES JUMELLES

Contactgegevens LES GOURMANDISES DES JUMELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES GOURMANDISES DES JUMELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES GOURMANDISES DES JUMELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLIARDSTRAAT 189-191; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22308909 (+32-22308909) 22308909 (+32-22308909)

Fax (fax): +32 (59) 893-91-57 +32 (59) 893-91-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES GOURMANDISES DES JUMELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES GOURMANDISES DES JUMELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES GOURMANDISES DES JUMELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES GOURMANDISES DES JUMELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES GOURMANDISES DES JUMELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES GOURMANDISES DES JUMELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES GOURMANDISES DES JUMELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES GOURMANDISES DES JUMELLES
Products information LES GOURMANDISES DES JUMELLES

BTW identificatienummer (tax): BE09237274169
Ondernemingsnummer: 4086608886
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LES GOURMANDISES DES JUMELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES GOURMANDISES DES JUMELLES
(Get full report from official database of BE for LES GOURMANDISES DES JUMELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES GOURMANDISES DES JUMELLES
Addition kinds of activities for LES GOURMANDISES DES JUMELLES

207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
22210700. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
30690500. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
36310100. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
36690104. Metaaldetectoren | Metal detectors
51490601. Dieetvoeding | Diet foods

Werken bij LES GOURMANDISES DES JUMELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES GOURMANDISES DES JUMELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES GOURMANDISES DES JUMELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES GOURMANDISES DES JUMELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van LES GOURMANDISES DES JUMELLES in sociale netwerken
Look for responds of LES GOURMANDISES DES JUMELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES GOURMANDISES DES JUMELLES. Laat een reactie achter voor LES GOURMANDISES DES JUMELLES. LES GOURMANDISES DES JUMELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES GOURMANDISES DES JUMELLES. Leave a respond for LES GOURMANDISES DES JUMELLES. LES GOURMANDISES DES JUMELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES GOURMANDISES DES JUMELLES op de google maps. Adres en contacten LES GOURMANDISES DES JUMELLES
Location of LES GOURMANDISES DES JUMELLES on the google maps. Address and contacts of LES GOURMANDISES DES JUMELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come LES GOURMANDISES DES JUMELLES LES GOURMANDISES DES JUMELLES: De Smos | NATHIBAU | W.C. DE NIEUWE VRIENDEN | JAN VERLINDEN | E. BERNARD

Other related companies as LES GOURMANDISES DES JUMELLES: De Smos | NATHIBAU | W.C. DE NIEUWE VRIENDEN | JAN VERLINDEN | E. BERNARD

LES GOURMANDISES DES JUMELLES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES GOURMANDISES DES JUMELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237274169. Het bedrijf LES GOURMANDISES DES JUMELLES bevindt zich op het adres: BELLIARDSTRAAT 189-191; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Restaurants. Producten gemaakt in LES GOURMANDISES DES JUMELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES GOURMANDISES DES JUMELLES is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES GOURMANDISES DES JUMELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES GOURMANDISES DES JUMELLES, openstaande posities, locatie van LES GOURMANDISES DES JUMELLES op de kaart.

LES GOURMANDISES DES JUMELLES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES GOURMANDISES DES JUMELLES, company assigned to the tax number BE09237274169. The company LES GOURMANDISES DES JUMELLES is located at the address: BELLIARDSTRAAT 189-191; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Restaurants. Products created in LES GOURMANDISES DES JUMELLES were not found.
The main activity of LES GOURMANDISES DES JUMELLES is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES GOURMANDISES DES JUMELLES is not available. You also can look at reviews of LES GOURMANDISES DES JUMELLES, open positions, location of LES GOURMANDISES DES JUMELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES GOURMANDISES DES JUMELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES GOURMANDISES DES JUMELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES GOURMANDISES DES JUMELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES GOURMANDISES DES JUMELLES, employees, financial statistics.