AUBERGE LE VIEUX MOULIN

Contactgegevens AUBERGE LE VIEUX MOULIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUBERGE LE VIEUX MOULIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUBERGE LE VIEUX MOULIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BONNE NUITS 15; 7864; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68333804 (+32-68333804) 68333804 (+32-68333804)

Fax (fax): +32 (58) 906-88-90 +32 (58) 906-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUBERGE LE VIEUX MOULIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUBERGE LE VIEUX MOULIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUBERGE LE VIEUX MOULIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUBERGE LE VIEUX MOULIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUBERGE LE VIEUX MOULIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUBERGE LE VIEUX MOULIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUBERGE LE VIEUX MOULIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUBERGE LE VIEUX MOULIN
Products information AUBERGE LE VIEUX MOULIN

BTW identificatienummer (tax): BE02284301757
Ondernemingsnummer: 6016082763
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in AUBERGE LE VIEUX MOULIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUBERGE LE VIEUX MOULIN
(Get full report from official database of BE for AUBERGE LE VIEUX MOULIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUBERGE LE VIEUX MOULIN
Addition kinds of activities for AUBERGE LE VIEUX MOULIN

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
37140106. Krukassen assemblage, motorvoertuig | Crankshaft assemblies, motor vehicle
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional

Werken bij AUBERGE LE VIEUX MOULIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUBERGE LE VIEUX MOULIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUBERGE LE VIEUX MOULIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUBERGE LE VIEUX MOULIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

 • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

 • Operator inpak voeding GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

 • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

 • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

 • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

  Type: Studentenjob

  Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

 • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

 • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

Zoek naar antwoorden van AUBERGE LE VIEUX MOULIN in sociale netwerken
Look for responds of AUBERGE LE VIEUX MOULIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUBERGE LE VIEUX MOULIN. Laat een reactie achter voor AUBERGE LE VIEUX MOULIN. AUBERGE LE VIEUX MOULIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUBERGE LE VIEUX MOULIN. Leave a respond for AUBERGE LE VIEUX MOULIN. AUBERGE LE VIEUX MOULIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUBERGE LE VIEUX MOULIN op de google maps. Adres en contacten AUBERGE LE VIEUX MOULIN
Location of AUBERGE LE VIEUX MOULIN on the google maps. Address and contacts of AUBERGE LE VIEUX MOULIN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUBERGE LE VIEUX MOULIN AUBERGE LE VIEUX MOULIN: HUIS APPEL'S | P.P.C. | Battiston S | CENTRE P.M.S. | Boelens Peter

Other related companies as AUBERGE LE VIEUX MOULIN: HUIS APPEL'S | P.P.C. | Battiston S | CENTRE P.M.S. | Boelens Peter

AUBERGE LE VIEUX MOULIN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUBERGE LE VIEUX MOULIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02284301757. Het bedrijf AUBERGE LE VIEUX MOULIN bevindt zich op het adres: RUE BONNE NUITS 15; 7864; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in AUBERGE LE VIEUX MOULIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUBERGE LE VIEUX MOULIN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUBERGE LE VIEUX MOULIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUBERGE LE VIEUX MOULIN, openstaande posities, locatie van AUBERGE LE VIEUX MOULIN op de kaart.

AUBERGE LE VIEUX MOULIN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUBERGE LE VIEUX MOULIN, company assigned to the tax number BE02284301757. The company AUBERGE LE VIEUX MOULIN is located at the address: RUE BONNE NUITS 15; 7864; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in AUBERGE LE VIEUX MOULIN were not found.
The main activity of AUBERGE LE VIEUX MOULIN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUBERGE LE VIEUX MOULIN is not available. You also can look at reviews of AUBERGE LE VIEUX MOULIN, open positions, location of AUBERGE LE VIEUX MOULIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUBERGE LE VIEUX MOULIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUBERGE LE VIEUX MOULIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUBERGE LE VIEUX MOULIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUBERGE LE VIEUX MOULIN, employees, financial statistics.