EKLEKTiKA SA

Contactgegevens EKLEKTiKA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EKLEKTiKA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EKLEKTiKA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 27 rue du College, Brussels, B1050, België

Telefoon (phone): 32 2 639 89 10 32 2 639 89 10

Fax (fax): 32 2 639 89 20 32 2 639 89 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EKLEKTiKA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EKLEKTiKA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EKLEKTiKA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EKLEKTiKA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EKLEKTiKA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EKLEKTiKA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EKLEKTiKA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EKLEKTiKA SA
Products information EKLEKTiKA SA

BTW identificatienummer (tax): BE01829193115
Ondernemingsnummer: 3714172363
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in EKLEKTiKA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EKLEKTiKA SA
(Get full report from official database of BE for EKLEKTiKA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EKLEKTiKA SA
Addition kinds of activities for EKLEKTiKA SA

448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
769914. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services
17410101. Stichting gebouw | Foundation building
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
38420107. Levensbeschermers, behalve kurk en opblaasbaar | Life preservers, except cork and inflatable

Werken bij EKLEKTiKA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EKLEKTiKA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EKLEKTiKA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EKLEKTiKA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van EKLEKTiKA SA in sociale netwerken
Look for responds of EKLEKTiKA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EKLEKTiKA SA. Laat een reactie achter voor EKLEKTiKA SA. EKLEKTiKA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EKLEKTiKA SA. Leave a respond for EKLEKTiKA SA. EKLEKTiKA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EKLEKTiKA SA op de google maps. Adres en contacten EKLEKTiKA SA
Location of EKLEKTiKA SA on the google maps. Address and contacts of EKLEKTiKA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EKLEKTiKA SA EKLEKTiKA SA: Sit & Sleep BVBA | Dabompré Y-M | ROLAIN P | KAREL VAN GILS | Carolus (Caf茅)

Other related companies as EKLEKTiKA SA: Sit & Sleep BVBA | Dabompré Y-M | ROLAIN P | KAREL VAN GILS | Carolus (Caf茅)

EKLEKTiKA SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EKLEKTiKA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01829193115. Het bedrijf EKLEKTiKA SA bevindt zich op het adres: 27 rue du College, Brussels, B1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EKLEKTiKA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EKLEKTiKA SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EKLEKTiKA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EKLEKTiKA SA, openstaande posities, locatie van EKLEKTiKA SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EKLEKTiKA SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is EKLEKTiKA SA, company assigned to the tax number BE01829193115. The company EKLEKTiKA SA is located at the address: 27 rue du College, Brussels, B1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EKLEKTiKA SA were not found.
The main activity of EKLEKTiKA SA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EKLEKTiKA SA is not available. You also can look at reviews of EKLEKTiKA SA, open positions, location of EKLEKTiKA SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EKLEKTiKA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EKLEKTiKA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EKLEKTiKA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EKLEKTiKA SA, employees, financial statistics.