KAREL VAN GILS

Contactgegevens KAREL VAN GILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL VAN GILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL VAN GILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT EYSSEL 41; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33157797 (+32-33157797) 33157797 (+32-33157797)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL VAN GILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL VAN GILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL VAN GILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL VAN GILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL VAN GILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL VAN GILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL VAN GILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL VAN GILS
Products information KAREL VAN GILS

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL VAN GILS
(Get full report from official database of BE for KAREL VAN GILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL VAN GILS
Addition kinds of activities for KAREL VAN GILS

109902. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
50930102. Dozen, afval | Boxes, waste
82110303. Openbare basisschool | Public elementary school

Werken bij KAREL VAN GILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL VAN GILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL VAN GILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL VAN GILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van KAREL VAN GILS in sociale netwerken
Look for responds of KAREL VAN GILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL VAN GILS. Laat een reactie achter voor KAREL VAN GILS. KAREL VAN GILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL VAN GILS. Leave a respond for KAREL VAN GILS. KAREL VAN GILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL VAN GILS op de google maps. Adres en contacten KAREL VAN GILS
Location of KAREL VAN GILS on the google maps. Address and contacts of KAREL VAN GILS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL VAN GILS KAREL VAN GILS: JACQUEMOTTE ANDR? | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ARNOUD SCHMUTZER | JULES HAUMONT-JACQUES | RALPH WETZEL

Other related companies as KAREL VAN GILS: JACQUEMOTTE ANDR? | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ARNOUD SCHMUTZER | JULES HAUMONT-JACQUES | RALPH WETZEL

KAREL VAN GILS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL VAN GILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf KAREL VAN GILS bevindt zich op het adres: GROOT EYSSEL 41; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van KAREL VAN GILS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL VAN GILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL VAN GILS, openstaande posities, locatie van KAREL VAN GILS op de kaart.

KAREL VAN GILS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL VAN GILS, company assigned to the tax number BE04572204589. The company KAREL VAN GILS is located at the address: GROOT EYSSEL 41; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of KAREL VAN GILS is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL VAN GILS is not available. You also can look at reviews of KAREL VAN GILS, open positions, location of KAREL VAN GILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL VAN GILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL VAN GILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL VAN GILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL VAN GILS, employees, financial statistics.