Egemin Engineering NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Egemin Engineering NV
Private companiesEducational Services • Egemin Engineering NV

Contactgegevens Egemin Engineering NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Egemin Engineering NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Egemin Engineering NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredalaan 960, Merksem, - - BE, België

Telefoon (phone): 03/641 13 56 (+32-03/641 13 56) 03/641 13 56 (+32-03/641 13 56)

Fax (fax): 03/641 13 13 (+32-03/641 13 13) 03/641 13 13 (+32-03/641 13 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Egemin Engineering NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Egemin Engineering NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Egemin Engineering NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Egemin Engineering NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Egemin Engineering NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Egemin Engineering NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Egemin Engineering NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Egemin Engineering NV
Products information Egemin Engineering NV

BTW identificatienummer (tax): BE07343505859
Ondernemingsnummer: 3714447021
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Egemin Engineering NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Egemin Engineering NV
(Get full report from official database of BE for Egemin Engineering NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Egemin Engineering NV
Addition kinds of activities for Egemin Engineering NV

122100. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
23950102. Quilting: voor de handel | Quilting: for the trade
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs
72190203. Kussenreiniging en renovatie | Pillow cleaning and renovating

Werken bij Egemin Engineering NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Egemin Engineering NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Egemin Engineering NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Egemin Engineering NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van Egemin Engineering NV in sociale netwerken
Look for responds of Egemin Engineering NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Egemin Engineering NV. Laat een reactie achter voor Egemin Engineering NV. Egemin Engineering NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Egemin Engineering NV. Leave a respond for Egemin Engineering NV. Egemin Engineering NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Egemin Engineering NV op de google maps. Adres en contacten Egemin Engineering NV
Location of Egemin Engineering NV on the google maps. Address and contacts of Egemin Engineering NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Egemin Engineering NV Egemin Engineering NV: FLSILICON TECHNOLOGY NV | DESMET WALTER & ZN | HERCOM | Crijns Pierre | ATLANTIC WEB

Other related companies as Egemin Engineering NV: FLSILICON TECHNOLOGY NV | DESMET WALTER & ZN | HERCOM | Crijns Pierre | ATLANTIC WEB

Egemin Engineering NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Egemin Engineering NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07343505859. Het bedrijf Egemin Engineering NV bevindt zich op het adres: Bredalaan 960, Merksem, - - BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Egemin Engineering NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Egemin Engineering NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Egemin Engineering NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Egemin Engineering NV, openstaande posities, locatie van Egemin Engineering NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Egemin Engineering NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Egemin Engineering NV, company assigned to the tax number BE07343505859. The company Egemin Engineering NV is located at the address: Bredalaan 960, Merksem, - - BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Egemin Engineering NV were not found.
The main activity of Egemin Engineering NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Egemin Engineering NV is not available. You also can look at reviews of Egemin Engineering NV, open positions, location of Egemin Engineering NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Egemin Engineering NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Egemin Engineering NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Egemin Engineering NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Egemin Engineering NV, employees, financial statistics.