DESMET WALTER & ZN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • DESMET WALTER & ZN
Private companiesEducational Services • DESMET WALTER & ZN

Contactgegevens DESMET WALTER & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESMET WALTER & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESMET WALTER & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTHOEKSTRAAT 9; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 56606141 (+32-56606141) 56606141 (+32-56606141)

Fax (fax): +32 (83) 109-46-89 +32 (83) 109-46-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESMET WALTER & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESMET WALTER & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESMET WALTER & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESMET WALTER & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESMET WALTER & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESMET WALTER & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESMET WALTER & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESMET WALTER & ZN
Products information DESMET WALTER & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE09985443115
Ondernemingsnummer: 8495422363
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activités: Tournage du Bois.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESMET WALTER & ZN
(Get full report from official database of BE for DESMET WALTER & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESMET WALTER & ZN
Addition kinds of activities for DESMET WALTER & ZN

738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
23960203. Passementeries | Passementeries
30690901. Erasers: rubber, of rubber en schuur gecombineerd | Erasers: rubber, or rubber and abrasive combined
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production

Werken bij DESMET WALTER & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESMET WALTER & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESMET WALTER & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESMET WALTER & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TRIGION

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van DESMET WALTER & ZN in sociale netwerken
Look for responds of DESMET WALTER & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESMET WALTER & ZN. Laat een reactie achter voor DESMET WALTER & ZN. DESMET WALTER & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESMET WALTER & ZN. Leave a respond for DESMET WALTER & ZN. DESMET WALTER & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESMET WALTER & ZN op de google maps. Adres en contacten DESMET WALTER & ZN
Location of DESMET WALTER & ZN on the google maps. Address and contacts of DESMET WALTER & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come DESMET WALTER & ZN DESMET WALTER & ZN: ALDI | POLIZEI | CARROSSERIE MONDY | L?ONARD | ACC

Other related companies as DESMET WALTER & ZN: ALDI | POLIZEI | CARROSSERIE MONDY | L?ONARD | ACC

DESMET WALTER & ZN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESMET WALTER & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985443115. Het bedrijf DESMET WALTER & ZN bevindt zich op het adres: OOSTHOEKSTRAAT 9; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Tournage du Bois..
De hoofdactiviteit van DESMET WALTER & ZN is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESMET WALTER & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESMET WALTER & ZN, openstaande posities, locatie van DESMET WALTER & ZN op de kaart.

DESMET WALTER & ZN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESMET WALTER & ZN, company assigned to the tax number BE09985443115. The company DESMET WALTER & ZN is located at the address: OOSTHOEKSTRAAT 9; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Tournage du Bois..
The main activity of DESMET WALTER & ZN is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESMET WALTER & ZN is not available. You also can look at reviews of DESMET WALTER & ZN, open positions, location of DESMET WALTER & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESMET WALTER & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESMET WALTER & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESMET WALTER & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESMET WALTER & ZN, employees, financial statistics.