EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
Private companiesTransportation Equipment • EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Contactgegevens EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 67 Avenue d'Auderghem, BRUSSELS, null 1040, België

Telefoon (phone): 32 2 286 9494 32 2 286 9494

Fax (fax): +32 (64) 828-67-58 +32 (64) 828-67-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
Products information EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

BTW identificatienummer (tax): BE09087860107
Ondernemingsnummer: 9245788574
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
(Get full report from official database of BE for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
Addition kinds of activities for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
075102. Pluimvee diensten | Poultry services
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
20449908. Gemalen rijst | Milled rice
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses

Werken bij EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS in sociale netwerken
Look for responds of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Laat een reactie achter voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Leave a respond for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS op de google maps. Adres en contacten EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
Location of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS on the google maps. Address and contacts of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Andere gerelateerde bedrijven als come EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: ANDRE DECONINCK | Signa Genk | GUYOT OMER ET JEAN-MARIE | BRAECKMAN-SCHELLINCK | LOUIS VAN CAPPELLEN

Other related companies as EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: ANDRE DECONINCK | Signa Genk | GUYOT OMER ET JEAN-MARIE | BRAECKMAN-SCHELLINCK | LOUIS VAN CAPPELLEN

EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09087860107. Het bedrijf EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS bevindt zich op het adres: 67 Avenue d'Auderghem, BRUSSELS, null 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 454,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, openstaande posities, locatie van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, company assigned to the tax number BE09087860107. The company EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is located at the address: 67 Avenue d'Auderghem, BRUSSELS, null 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 454,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS were not found.
The main activity of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is not available. You also can look at reviews of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, open positions, location of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, employees, financial statistics.