DEN OUWE PRINS NV

Contactgegevens DEN OUWE PRINS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEN OUWE PRINS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEN OUWE PRINS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSENSTRAAT 14, LOTENHULLE, 9880, België

Telefoon (phone): 09 243 10 40 (+32-09 243 10 40) 09 243 10 40 (+32-09 243 10 40)

Fax (fax): 09 243 10 41 (+32-09 243 10 41) 09 243 10 41 (+32-09 243 10 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEN OUWE PRINS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEN OUWE PRINS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEN OUWE PRINS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEN OUWE PRINS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEN OUWE PRINS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEN OUWE PRINS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEN OUWE PRINS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEN OUWE PRINS NV
Products information DEN OUWE PRINS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04699371337
Ondernemingsnummer: 1524047851
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DEN OUWE PRINS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEN OUWE PRINS NV
(Get full report from official database of BE for DEN OUWE PRINS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEN OUWE PRINS NV
Addition kinds of activities for DEN OUWE PRINS NV

329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
20860301. Koolzuurhoudende dranken, nonalcoholic: pkged. | Carbonated beverages, nonalcoholic: pkged. in cans, bottles
22110601. Vliegtuigdoek, katoen | Airplane cloth, cotton
32110202. Gehard glas | Tempered glass

Werken bij DEN OUWE PRINS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEN OUWE PRINS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEN OUWE PRINS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEN OUWE PRINS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

Zoek naar antwoorden van DEN OUWE PRINS NV in sociale netwerken
Look for responds of DEN OUWE PRINS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEN OUWE PRINS NV. Laat een reactie achter voor DEN OUWE PRINS NV. DEN OUWE PRINS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEN OUWE PRINS NV. Leave a respond for DEN OUWE PRINS NV. DEN OUWE PRINS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEN OUWE PRINS NV op de google maps. Adres en contacten DEN OUWE PRINS NV
Location of DEN OUWE PRINS NV on the google maps. Address and contacts of DEN OUWE PRINS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEN OUWE PRINS NV DEN OUWE PRINS NV: FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV | BLOEDTRANSFUSIE | DOT.BE | VAN LOO H/EUROTRIMEX | JULIA DE LAET

Other related companies as DEN OUWE PRINS NV: FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV | BLOEDTRANSFUSIE | DOT.BE | VAN LOO H/EUROTRIMEX | JULIA DE LAET

DEN OUWE PRINS NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEN OUWE PRINS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04699371337. Het bedrijf DEN OUWE PRINS NV bevindt zich op het adres: PRINSENSTRAAT 14, LOTENHULLE, 9880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 885,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DEN OUWE PRINS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEN OUWE PRINS NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEN OUWE PRINS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEN OUWE PRINS NV, openstaande posities, locatie van DEN OUWE PRINS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEN OUWE PRINS NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEN OUWE PRINS NV, company assigned to the tax number BE04699371337. The company DEN OUWE PRINS NV is located at the address: PRINSENSTRAAT 14, LOTENHULLE, 9880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 885,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DEN OUWE PRINS NV were not found.
The main activity of DEN OUWE PRINS NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEN OUWE PRINS NV is not available. You also can look at reviews of DEN OUWE PRINS NV, open positions, location of DEN OUWE PRINS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEN OUWE PRINS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEN OUWE PRINS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEN OUWE PRINS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEN OUWE PRINS NV, employees, financial statistics.