FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV

Contactgegevens FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Archimedesstr. 7 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-55-45-42 32-59-55-45-42

Fax (fax): 32-59-80-68-88 32-59-80-68-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV
Products information FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV

BTW identificatienummer (tax): BE09719573974
Ondernemingsnummer: 6955139160
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Business information

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV
(Get full report from official database of BE for FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV
Addition kinds of activities for FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
23860201. Kledingstukken, leer | Garments, leather
34690101. Flesopeners, gestempeld metaal | Bottle openers, stamped metal
35110207. Wielen, water | Wheels, water
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
51549901. Veiling vee | Auctioning livestock
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
95320202. Stedelijk vernieuwingsbureau, overheid | Urban renewal agency, government

Werken bij FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV in sociale netwerken
Look for responds of FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV. Laat een reactie achter voor FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV. FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV. Leave a respond for FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV. FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV op de google maps. Adres en contacten FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV
Location of FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV on the google maps. Address and contacts of FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV: FLETABLISSEMENTS DUVIVIER SA | Roi Albert | Zohor | Q8 | Gavroche

Other related companies as FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV: FLETABLISSEMENTS DUVIVIER SA | Roi Albert | Zohor | Q8 | Gavroche

FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09719573974. Het bedrijf FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV bevindt zich op het adres: Archimedesstr. 7 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business information. Producten gemaakt in FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, openstaande posities, locatie van FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV op de kaart.

FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, company assigned to the tax number BE09719573974. The company FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV is located at the address: Archimedesstr. 7 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business information. Products created in FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV were not found.
The main activity of FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV is not available. You also can look at reviews of FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, open positions, location of FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDELIGHT INFORMATION SYSTEMS CV, employees, financial statistics.