Christian Masson

Particuliere bedrijvenBosbouw • Christian Masson
Private companiesForestry • Christian Masson

Contactgegevens Christian Masson: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christian Masson: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christian Masson

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Odenge,29, Orbais, - B-1360, België

Telefoon (phone): 3281655357 3281655357

Fax (fax): +32 (12) 385-26-60 +32 (12) 385-26-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christian Masson: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christian Masson"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christian Masson"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christian Masson, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christian Masson. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christian Masson, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christian Masson. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christian Masson
Products information Christian Masson

BTW identificatienummer (tax): BE07993621826
Ondernemingsnummer: 3352722167
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Christian Masson zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christian Masson
(Get full report from official database of BE for Christian Masson)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christian Masson
Addition kinds of activities for Christian Masson

721702. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
22119922. Stretch stoffen, katoen | Stretch fabrics, cotton
25190100. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
32629900. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies

Werken bij Christian Masson: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christian Masson: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christian Masson. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christian Masson. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van Christian Masson in sociale netwerken
Look for responds of Christian Masson in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christian Masson. Laat een reactie achter voor Christian Masson. Christian Masson bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christian Masson. Leave a respond for Christian Masson. Christian Masson on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christian Masson op de google maps. Adres en contacten Christian Masson
Location of Christian Masson on the google maps. Address and contacts of Christian Masson

Andere gerelateerde bedrijven als come Christian Masson Christian Masson: SOFTCAD | VERZEKERINGSKANTOOR A & E | E.C.S. | INGRA | European Foundation for Quality Management

Other related companies as Christian Masson: SOFTCAD | VERZEKERINGSKANTOOR A & E | E.C.S. | INGRA | European Foundation for Quality Management

Christian Masson is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christian Masson, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07993621826. Het bedrijf Christian Masson bevindt zich op het adres: Rue d'Odenge,29, Orbais, - B-1360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Christian Masson zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christian Masson is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christian Masson is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christian Masson, openstaande posities, locatie van Christian Masson op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Christian Masson is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christian Masson, company assigned to the tax number BE07993621826. The company Christian Masson is located at the address: Rue d'Odenge,29, Orbais, - B-1360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Christian Masson were not found.
The main activity of Christian Masson is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Christian Masson is not available. You also can look at reviews of Christian Masson, open positions, location of Christian Masson on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christian Masson, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christian Masson, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christian Masson, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christian Masson, employees, financial statistics.