European Foundation for Quality Management

Particuliere bedrijvenBosbouw • European Foundation for Quality Management
Private companiesForestry • European Foundation for Quality Management

Contactgegevens European Foundation for Quality Management: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Foundation for Quality Management: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Foundation for Quality Management

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Pleiades 15, Brussels, B-1200, België

Telefoon (phone): 31 499 396094 (+32-31 499 396094) 31 499 396094 (+32-31 499 396094)

Fax (fax): +32 (9) 767-17-10 +32 (9) 767-17-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Foundation for Quality Management: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Foundation for Quality Management"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Foundation for Quality Management"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Foundation for Quality Management, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Foundation for Quality Management. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Foundation for Quality Management, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Foundation for Quality Management. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Foundation for Quality Management
Products information European Foundation for Quality Management

BTW identificatienummer (tax): BE08914276123
Ondernemingsnummer: 6901306152
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in European Foundation for Quality Management zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Foundation for Quality Management
(Get full report from official database of BE for European Foundation for Quality Management)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Foundation for Quality Management
Addition kinds of activities for European Foundation for Quality Management

287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
14229905. Marl, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marl, crushed and broken-quarrying
22111102. Ballondoek, katoen | Balloon cloth, cotton
23920103. Kussens, bed: gemaakt van aangekochte materialen | Pillows, bed: made from purchased materials
27540100. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
75390302. Alternators en generatoren, herbouwen en repareren | Alternators and generators, rebuilding and repair

Werken bij European Foundation for Quality Management: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Foundation for Quality Management: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Foundation for Quality Management. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Foundation for Quality Management. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van European Foundation for Quality Management in sociale netwerken
Look for responds of European Foundation for Quality Management in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Foundation for Quality Management. Laat een reactie achter voor European Foundation for Quality Management. European Foundation for Quality Management bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Foundation for Quality Management. Leave a respond for European Foundation for Quality Management. European Foundation for Quality Management on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Foundation for Quality Management op de google maps. Adres en contacten European Foundation for Quality Management
Location of European Foundation for Quality Management on the google maps. Address and contacts of European Foundation for Quality Management

Andere gerelateerde bedrijven als come European Foundation for Quality Management European Foundation for Quality Management: Fadani S.A. | Artinar | GARAGE ANTOINE POPPE | Cogestfico | JEAN-ANTOINE HARDY

Other related companies as European Foundation for Quality Management: Fadani S.A. | Artinar | GARAGE ANTOINE POPPE | Cogestfico | JEAN-ANTOINE HARDY

European Foundation for Quality Management is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is European Foundation for Quality Management, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914276123. Het bedrijf European Foundation for Quality Management bevindt zich op het adres: Avenue des Pleiades 15, Brussels, B-1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in European Foundation for Quality Management zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van European Foundation for Quality Management is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Foundation for Quality Management is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Foundation for Quality Management, openstaande posities, locatie van European Foundation for Quality Management op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

European Foundation for Quality Management is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is European Foundation for Quality Management, company assigned to the tax number BE08914276123. The company European Foundation for Quality Management is located at the address: Avenue des Pleiades 15, Brussels, B-1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in European Foundation for Quality Management were not found.
The main activity of European Foundation for Quality Management is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of European Foundation for Quality Management is not available. You also can look at reviews of European Foundation for Quality Management, open positions, location of European Foundation for Quality Management on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Foundation for Quality Management, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Foundation for Quality Management, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Foundation for Quality Management, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Foundation for Quality Management, employees, financial statistics.