Cecop

Contactgegevens Cecop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cecop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cecop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Guillaume Tell 59, Brussels, 1060, België

Telefoon (phone): 32 2 543 10 33 32 2 543 10 33

Fax (fax): 32 2 543 10 37 32 2 543 10 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cecop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cecop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cecop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cecop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cecop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cecop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cecop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cecop
Products information Cecop

BTW identificatienummer (tax): BE04447235107
Ondernemingsnummer: 8542663574
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Cecop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cecop
(Get full report from official database of BE for Cecop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cecop
Addition kinds of activities for Cecop

228204. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
17110302. Installatie van de besproeiing sprinklersysteem | Irrigation sprinkler system installation
25310000. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
27410304. Directories, telefoon: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, telephone: publishing only, not printed on site
30690602. Aangepaste samenstelling van rubberen materialen | Custom compounding of rubber materials
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
75199902. Reizen, kamperen of recreatie aanhanger verhuur | Travel, camping or recreational trailer rental

Werken bij Cecop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cecop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cecop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cecop. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van Cecop in sociale netwerken
Look for responds of Cecop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cecop. Laat een reactie achter voor Cecop. Cecop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cecop. Leave a respond for Cecop. Cecop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cecop op de google maps. Adres en contacten Cecop
Location of Cecop on the google maps. Address and contacts of Cecop

Andere gerelateerde bedrijven als come Cecop Cecop: Vercruysse P | HONDENTOILETTAGE POES | BOUWONDERNEMING DIERCKX | POISSONNERIE ROYALE MONS | D.L.B. CONCEPT

Other related companies as Cecop: Vercruysse P | HONDENTOILETTAGE POES | BOUWONDERNEMING DIERCKX | POISSONNERIE ROYALE MONS | D.L.B. CONCEPT

Cecop is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cecop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04447235107. Het bedrijf Cecop bevindt zich op het adres: Rue Guillaume Tell 59, Brussels, 1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 642,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cecop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cecop is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cecop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cecop, openstaande posities, locatie van Cecop op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cecop is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cecop, company assigned to the tax number BE04447235107. The company Cecop is located at the address: Rue Guillaume Tell 59, Brussels, 1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 642,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cecop were not found.
The main activity of Cecop is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cecop is not available. You also can look at reviews of Cecop, open positions, location of Cecop on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cecop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cecop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cecop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cecop, employees, financial statistics.